Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN VATRENIH

Modrić s obitelji objavio božićnu čestitku: 'Najljepše vrijeme u godini'

FILE PHOTO: UEFA Nations League - Semi Final - Netherlands v Croatia
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
1/3
25.12.2023.
u 16:38

Luka Modrić proživljava poprilično izazovnu sezonu u Madridu. Dolaskom novih igrača i promjenom sustava igre hrvatski maestro ima puno manju minutažu, ali nerijetko u svojim nastupima nastavlja očaravati svojim fantastičnim potezima

Momčad Real Madrida ima pauzu do 3. siječnja. Tada nastavljaju španjolsko prvenstvo utakmicom protiv Mallorce. Kapetan hrvatske reprezentacije i legenda 'kraljevske momčadi', Luka Modrić (38), blagdane provodi s obitelji.

Na društvenim je mrežama objavio fotografiju svoje supruge, djece i kućnog ljubimca ispred božićnog drvca uz opis: "Sretan Božić. Najljepše vrijeme u godini!"

Luka Modrić proživljava poprilično izazovnu sezonu u Madridu. Dolaskom novih igrača i promjenom sustava igre hrvatski maestro ima puno manju minutažu, ali nerijetko u svojim nastupima nastavlja očaravati svojim fantastičnim potezima.

VEZANI ČLANCI:

Tako se u španjolskim medijima nerijetko čuje kako bi trebao ostati još jednu sezonu, a istovremeno strah da će još jedna njihova sezona otići u Saudijsku Arabiju. Bogate ponude s istoka pristižu od prošloga ljeta, a spekulira se i da bi mogao otići k Lionelu Messiju i Davidu Beckhamu u Inter Miami.

VIDEO Modrić pronašao novi klub od iduće sezone? Presudili su razgovor sa zvijezdom i astronomska plaća

Komentara 2

NE
Neo001
23:59 25.12.2023.

Hvala ti Luka na čestitki koja nam je uljepšala Božić, a ne ono sranje od slučajnog šmrkavca.

NA
not_a_robot
16:56 25.12.2023.

Luka, Bog te blagoslovio. Tebe i tvoju obitelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije