Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće biti lako

Liverpool ostao bez važnog igrača usred nemilosrednog rasporeda

Fabinho
Foto: Reuters/Pixsell
29.11.2019.
u 17:11

Liverpool do kraja prosinca očekuje osam utakmica u svim natjecanjima

Veznjak Liverpoola Fabinho pauzirat će do Nove godine nakon što se u srijedu sudario s krilom Napolija Hirvingom Lozanom, objavio je engleski prvoligaš u petak. 

Ozljeda se dogodila u nezgodnom trenutku za Liverpool koji do kraja prosinca ima osam utakmica u svim natjecanjima, a među njima je i Svjetsko klupsko prvenstvo u Kataru.

Branitelji naslova pobjednika Lige prvaka tek moraju osigurati plasman u nokaut fazu tog natjecanja i čeka ih zadnja utakmica u skupini protiv Salzburga u kojoj ne smiju izgubiti.

U subotu u engleskom prvenstvu Liverpool dočekuje Brighton.

Ključne riječi

Komentara 1

GR
gradigac
19:01 29.11.2019.

kkiss.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije