Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Liverpool izbacio Manchester, Dudu ušao u nadoknadi i odmah zabio za pobjedu

Eduardo da Silva
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
17.03.2016.
u 23:00

Prolaz dalje osigurala je i Borussia koja je i u uzvratu pobijedila Tottenham. Nijemci su, nakon 3:0 u prvom susretu, u uzvratu na White Hart Laneu pobijedili 2:1.

Branitelj naslova Europske lige Sevilla nije dopustio iznenađenje u osmini finala pa je u uzvratu pobijedio Basel sa 3:0 ( u prvom susretu nije bilo pogodaka). Španjolska momčad sve je riješila već u prvom dijelu, točnije u posljednjih deset minuta prije odlaska na odmor kad je zabila sve pogotke.

Prvo je zabio Rami, a nakon toga dva gola postigao je Gameiro.

Mnogima najzanimljiviji susret bio je onaj između Manchester Uniteda i Liverpoola, a redsi su izašli kao pobjednici. U prvoj utakmici pobijedili su 2.0, da bi s današnjim remijem (1:1) osigurali četvrtfinale. Crveni vragovi bolje su otvorili susret, a poveli su u 32. minuti golom Martiala iz jedanaesterca. Nastavili su pritiskati, gol je visio u zraku, ali ih je neposredno prije odlaska na odmor šokirao Coutinho koji je nakon sjajnog prodora zabio za 1:1, a rezultat se nije mijenjao u nastavku. Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Prolaz dalje osigurala je i Borussia Dortmund koja je i u uzvratu pobijedila Tottenham. Nijemci su, nakon 3:0 u prvom susretu, u uzvratu na White Hart Laneu pobijedili 2:1.

Šahtar je i u uzvratu pobijedio AndeRlecht, bilo je 1:0. Jedini pogodak zabio je Eduardo da Silva u 93. minuti, samo dvije minute nakon ulaska. Darijo Srna odigrao je svih 90 minuta.

>>Talijani bez predstavnika u Europi, Sparta ponizila Lazio u Rimu

Rezultati Europske lige (u zagradi su rezultati prvih utakmica)

Bayer - Villarreal 0:0 (0:2)
Valencia - Athletic B. 2:1 (0:1)
Lazio - Sparta 0:3 (1:1)
Tottenham - Borussia D. 1:2 (0:3)
Braga - Fenerbahçe 4:1 (0:1)
Man. United - Liverpool 1:1 (0:2)
Anderlecht - Šahtar 0:1 (1:3)
Sevilla - Basel 3:0 (0:0)

Komentara 7

BL
Blender
01:11 18.03.2016.

Eduardo je jos uvijek klasa za neke u repki! Zao mi je da su ljudi kod nas izkvareni i da se je covijek razocarao u nama!

LI
lipa75
06:16 18.03.2016.

Vratiti Eduarda u reprezentaciju i u paru treba igrati s Kramarićem, dečkom koji će gristi jer je željan igre, a ima kvalitetu. Nikako ne smiju igrati Mandžo i Kalinić, pogotovo zajedno.

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
08:32 18.03.2016.

To je ta čuvena engleska liga,kad god odu sa otoka dobiju po ušima.Tottenham popio peticu,Arsenal popio peticu... ali neka je ta Premier liga najjača liga na svijetu,smijurija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije