Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆI TRANSFER KLUBA

Liverpool iskeširao 75 milijuna eura za ovu izjavu: 'Nemam pojma o čemu Klopp govori'

Champions League - Group A - Liverpool v Rangers
Phil Noble/REUTERS
05.10.2022.
u 15:14

'Pa za koga su oni platili toliki novac?' Sigurno se pitaju mnogi navijači redsa.

Engleski Liverpool je tijekom ljeta doveo sjajnog napadača Darwina Nuneza iz Benfice za velikih 75 milijuna eura, ali uz određene bonuse, transfer može prelaziti i 100 milijuna eura. 

Urugvajac je otvorio sezonu pogotkom u Premiershipu kod Fulhama i Superkupu protiv Manchester Citya, ali nakon toga čak šest utakmica nije zabio što je pobudilo sumnju kod dijela medija i navijača. 

Treba naglasiti i da je zbog crvenog kartona, kojeg je zaradio potpuno nepotrebno, zaradio suspenziju od čak tri utakmice. 

 

 

Nedavno je sve šokirao izjavom na pitanje kakav je bio plan menadžera Jurgena Kloppa na utakmici protiv Rangersa u LP-u (2:0).

- Iskreno, ja ne razumijem baš ništa što on govori prilikom priprema za utakmicu ili na poluvremenu. Nakon što on završi govoriti, pitam suigrače što je pričao. Ali mislim da je vrlo jasan u onome što govori. Traži od nas da radimo jednostavne stvari, da se ne bojimo igrati, da budemo samopouzdani. I da kada izgubimo loptu krenemo u presing. To uvijek traži od nas. - priznao je Nunez. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Legenda Austrije hrvatskih korijena prije bitke u Beču: Vastić otkrio zašto nije zaigrao za Hrvatsku

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije