Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Livaković poslušao Ladićev savjet! Lovren: Idioti će sad valjda shvatiti

Hrvatska - Engleska
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
13.10.2018.
u 08:32

- Izbornik mi je dao slobodno jer me s Realom uskoro očekuje Liga prvaka – rekao je Modrić

Ako je netko zaslužan za osvojeni bod Hrvatske onda je to sigurno Dominik Livaković. Mladi vratar Dinama nevjerojatno je mirno djelovao u trenucima kada su mu engleski napadači (Sterling, Rashford) sami dolazili pred vrata.

- Istina, čekao sam do posljednjeg trenutka da upute udarac i dvaput sam dobro reagirao. Nije me bilo strah, nisam imao tremu – istaknuo je Livaković.

Dvaput ste bili savladani, ali...

- Imao sam sreću jer me je jednom spasila greda, a drugi put vratnica. Hvala Bogu da te lopte nisu ušle. No, nemojte samo mene hvaliti, cijela momčad odigrala je jako dobro. Ja sam tu za momčad i drago mi je da sam uspješno odradio svoj posao – istaknuo je.

Livaković poslušao Ladića

Prazne tribine?

- Velika šteta. Nismo imali vjetar u leđa i uvjeren sam da bismo uz pomoć gledatelja i pobijedili.

Hrvatska - Engleska
1/8

Dosta ste se autoritativno postavili prema suigračima. Kako nije bilo gledatelja, moglo se s tribine jako dobro čuti kako raspoređujete suigrače, pa čak i kako malo povisite ton na neke.

- Rekao mi je Dražen Ladić, trener vratara, da se moram derati. Morao sam ga poslušati – zaključio je Livaković.

U odnosu na Španjolsku u obranu se vratio Dejan Lovren. I odmah je to izgledalo puno bolje.

- Mogu samo reći da sam jako zadovoljan bodom. Pogotovo činjenicom što nismo primili pogodak. Svima nam je bilo teško nakon one katastrofe u Elcheu. Pokazali smo na Rujevici svoje pravo lice, lice iz Rusije. Imali smo svoje prilike, doduše imali su ih i oni pa je podjela bodova realna – istaknuo je Lovren i onda se dotaknuo i praznih tribina.

- Nije mi bilo ugodno igrati pred praznim tribinama. Nadam se da će oni idioti zbog kojih se igralo bez prisustva gledatelja shvatiti da su nanijeli veliku štetu. Nama i pravim navijačima – rekao je Lovren.

Igrali smo s puno novih igrača?

- Mislim da su svi oni dobro odigrali. Naravno da nam oni stari nedostaju, posebice Mandžukić. Ali nema ga više i moramo se naviknuti igrati bez njega, priča Lovren kojem Liga nacija nikako ne leži kao natjecanje.

- Malo mi je bez veze što se igra nizašto. Opet, drago mi je kad se okupi reprezentacija i jedva čekam prave, natjecateljske utakmice – zaključio je stoper Liverpoola.

Foto: Reuters/Pixsell

Luka Modrić odigrao je jako dobru utakmicu, bio je nadahnut.

Englezi došli po pobjedu

- Dali smo svoj maksimum, onoliko koliko smo u ovom trenutku mogli dati. Mislim da je ovo dobar bod za samopouzdanje. Moram istaknuti da nije dobar osjećaj igrati pred praznim tribinama i vjerujem da mi je ovo bila posljednja utakmica u ovako tužnom okruženju. To što su neki protiv ovog natjecanja, mogu samo odgovoriti da bi se u ovom terminu svejedno igrala utakmica pa je onda bolje da igramo protiv jakih momčadi nego protiv nekih puno, puno slabijih – rekao je kapetan hrvatske reprezentacije.

U ponedjeljak je Jordan, ali vas gledatelji neće vidjeti na travnjaku Rujevice?

- Neće. Izbornik mi je dao slobodno jer me s Realom uskoro očekuje Liga prvaka – zaključio je Modrić.

Mateo Kovačić zbog lakše ozljede izašao je prije kraja.

- Ozljeda? Ništa strašno. Što se tiče utakmice teško je bilo igrati protiv, rekao bih raspoloženih Engleza. Da su došli po pobjedu vidjelo se po njihovoj formaciji jer su nas napadali s trojicom. Možda su oni imali koju priliku više, ali isto tako mogli smo i mi zabiti pokoji pogodak – rekao je Kovačić.

Andrej Kramarić i Ante Rebić često su mijenjali pozicije u napadu.

- Svi znamo i moju i njegovu situaciju i poziciju u klubovima. Odgovara nam to miješanje pozicija, time možemo i zbuniti suparnike – rekao je Kramarić.

Nakon utakmice svi igrači dobili su slobodno do nedjelje navečer. Nije ni čudo što su se tako brzo otuširali i krenuli put Splita, Zagreba... 

>> Pogledajte i odlazak Engleza iz hotela na utakmicu

Komentara 17

Avatar navijač
navijač
09:14 13.10.2018.

Zašto ova vlada ne pronađe one zbog kojih se igralo na praznom stadionu?

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:35 13.10.2018.

Lovren, idioti neće shvatiti jer su oni to smišljeno napravili....

LO
lojtra2
09:02 13.10.2018.

Skandali i visoke kazne počele su onda kad su se u FIFU infiltrirale nenogometne nacije poput srba i slovenaca koje nogometu nisu ništa dale a ni nogomet njima. Bolesnici snimaju navijače specijalnim mikrokamerama ne bi li ishodili bilo kakvu kaznu hrvatskim klubovima i reprezentaciji dok u svom okruženju ne vide problem a znamo da su srbi izvor "svih nereda". Ne bi me čudilo da su izgrednici namješteni/plaćeni od tih subverzivnih skupina. Ne bi im bilo prvi put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije