Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ HAJDUKA

Livaja uvjerljivo najbolji strijelac HNL-a, sezonu je završio s 28 golova

Derbi Dinama i Hajduka u zadnjem kolu HNL-a
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
22.05.2022.
u 13:16

Livaja je sezonu okončao sa 28 golova, sedam više od drugog Josipa Drmića iz Rijeke, dok je Dion Drena Beljo postigao 15 pogodaka za Istru 1961 te završio na trećoj poziciji.

Napadač Hajduka Marko Livaja potvrdio je naslov najboljeg strijelca Prve HNL ove sezone pogotkom i u derbiju protiv Dinama u posljednjem kolu.

Livaja je sezonu okončao sa 28 golova, sedam više od drugog Josipa Drmića iz Rijeke, dok je Dion Drena Beljo postigao 15 pogodaka za Istru 1961 te završio na trećoj poziciji.

LJESTVICA STRIJELACA:
28 - Marko Livaja (Hajduk)
21 - Josip Drmić (Rijeka)
15 - Dion Drena Beljo (Istra 1961)
14 - Mislav Oršić (Dinamo) 
13 - Marko Dabro (Lokomotiva)
11 - Robert Murić (Rijeka)
10 - Sandro Kulenović (Lokomotiva), Marin Jakoliš (Šibenik), Ivan Krstanović (Slaven Belupo), Haris Vučkić (Rijeka)

>> Stotine torcidaša na autocesti napalo policiju koja je uzvratila vatrenim oružjem: Dvije osobe ranjene

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
Zakarija
15:23 22.05.2022.

Koliko je dao golova poskakujući kao jarac prilikom izvođenja jedanaesteraca i to je bilo ka specifično a petkoviću žuti karton

MK
MKGRA
16:45 22.05.2022.

28-12 penala = 16 to je to

ST
stefj
16:23 22.05.2022.

Hajduk, klub s najviše penala po utakmici u Europi, a sve ih izveo Livaja. Da nije bilo tolikog suđenja za Hajduk ove sezone, čovjek bi imao nešto malo preko 10 golova... Zato niti nema Hrvatskih sudaca u LP ili na bitnim utakmicama... No, bez obzira na sve, Livaja je iskoristio svoj povratak u Hajduk da revitalizira svoju karijeru, a još k tome i dobro zaradi. Narasla mu je cijena, te možda ostvari koji dobar transfer. Za HNL je vrlo dobar igrač, no pitanje da li bi mogao nešto napraviti u ligi petice, a i upitno je da li je za reprezentaciju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije