Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK NEZADOVOLJAN

Červar: Suci su me htjeli ukokati, ubojstvo je bilo spremljeno!

Hrvatska - Bjelorusija 25:23
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/16
18.01.2018.
u 22:54

- Čini mi se da igramo u gostima po kriterijima igre. Suđenje mi nije jasno. Takav sam dojam dobio - rekao je Červar

Hrvatska rukometna reprezentacija nakon puno muke svladala je Bjelorusiju s 25:23 i ostala u igri za polufinale Europskog prvenstva. Izbornik Lino Červar nakon utakmice se požalio na suđenje.

- Htjeli su me ukokati, nisu uspjeli - rekao je Červar pa objasnio da misli na suce:

- Čini mi se da igramo u gostima po kriterijima igre. Suđenje mi nije jasno. Takav sam dojam dobio. Spremljeno ubojstvo, operacija nije uspjela, je li tako?

Hrvatska - Bjelorusija 25:23
1/8

Hrvatska je strepila u završnici utakmice.

- Bilo bi šteta da nismo uspjeli jer smo zaslužili pobjedu. Bilo je teško igrati nakon Švedske. Nismo klonuli duhom. Obrana je danas bila puno čvršća - rekao je Červar i dodao:

- Bjelorusi su visoki i nije lako igrati protiv njih. Imali smo problema u napadu. Njihov najbolji igrač bio je vratar. Kad se sve uzme u obzir, zaslužili smo pobjedu.

U subotu igramo s Norveškom.

- Po kvaliteti su apsolutni favoriti. Sedam godina nismo bili u finalu velikog natjecanja. Trebamo opet razmišljati pozitivno. Trebat će puno znoja u obrani, igraju slično kao Švedska. Moramo biti spremni na sve, brzo se vraćati.

Kako ćemo dalje igrati?

- Moram razgovarati sa sucima... Šalim se. U rukometu nema velikih tajni. Treba biti realan. Čovjek je dobar kada sagleda svoje slabosti. Moramo se boriti pa što bude.

Hrvatska je na početku upisala dvije sjajne pobjede, zatim izgubila, a danas se mučila. Koje je naše pravo lice?

- Ne smijemo biti nerealni. Imamo igrače koji su svojim klubovima ne igraju jake utakmice.

Komentara 47

SP
spoter
00:01 19.01.2018.

Treba to reći odmah nije dobro , forsira se igr kroz sredinu sa niskim igračima i nema nekih novih kombinacija sve pročitano . Neznam što se ne forsira malo više vanjski šut imamo šutere pa krila ništa ali većinom senom se ide kroz sredinu nasilu, jest da je Cindrić brz i ima prvi korak ali ne može se sve svesti na to pročitali su nas , dajmo nešto novo sad dolaze prave tekme tu treba brzina i silina.

DU
Deleted user
23:14 18.01.2018.

Potpuno je negdje nestala ona lepršava, samopouzdana igra iz prve dvije utakmice. Niti kontre niti polukontre. Forsiranje pročitane igre s Karačićem i Cindrićem...a on priča o suđenju. Čovječe, saberi se i napravi nešto.

Avatar poljicanin
poljicanin
23:16 18.01.2018.

Trener nula,obrana nula,golmani nula,a čini mi se i raspoloženje ekipe.Pitam se što se radilo skoro tri tjedna na pripremama,ne vidi se ništa.Jedino pozitivno je pobjeda protiv Srbije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije