Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARIO BRILJIRAO

Lijep poklon za rođendan: Prvi 'triple-double' Šarića u dresu Cibone

Cibona - Zagreb
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
08.04.2014.
u 20:36

Šarić je najljepši poklon dao sam sebi, upisao je prvi 'triple-double' u dresu Cibone. Za manje od 30 minuta na parketu, mlada zvijezda upisala je 20 poena, 13 skokova i 10 asistencija.

Cibona je nakon trećeg kola i dalje neporažena u Ligi za prvaka. Zagreb bez Miralema Halilovića nije bio dostojan protivnik 'vukovima' koji su u jednom trenutku imali i 33 koša razlike (78:45) u 28. minuti. Na kraju je završilo sa 96:70 za 'vukove'.

Utakmicu je obilježio Dario Šarić kojem je prije podbacivanja poklon za 20. rođendan uručio predsjednik kluba Ivica Lovrić.

Međutim, Šarić je najljepši poklon dao sam sebi, upisao je prvi 'triple-double' u dresu Cibone. Za manje od 30 minuta na parketu, mlada zvijezda upisala je 20 poena, 13 skokova i 10 asistencija.

Nakon utakmice, trener Cibone Slaven Rimac, najmanje je pričao o pobjedi. Konferenciju za novinare obilježila je priča o financijskim problemima u klubu.

- Jako sam zabrinut jer se igračima puno duguje i pitanje je koliko ćemo još moći održavati dobru atmosferu u svlačionici- rekao je Rimac i nastavio.

- Sportski motiv nije upitan, ali nakon što je završila borba za Final Four ABA lige, smatram da bi igrači trebali biti nagrađeni jer su ostvareni rezultati iznad svih očekivanja.

U sjeni svega toga, ostala je činjenica da su mladi igrači Cibone vrlo dobro iskoristili priliku koja im se ukazala, činjenicom da je utakmica praktički riješena u prvoj četvrtini.
To se prije svega odnosi na Marka Arapovića koji je sa 14 poena ostvario najbolji učinak otkad je u seniorskoj momčadi Cibone, a dobre minute dali su još Martin Junaković, Tomislav Gavrić i Dominik Mavra.

Što se Zagreba tiče, bila je to utakmica za brz zaborav, a trener 'mrava', Danijel Jusup se čak i ispričao zbog lošeg izdanja svoje momčadi.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Cedevita je kao gost pobijedila Kvarner 68:62 i tako stigla do druge pobjede. Smith sa 14 te Baždarić sa 13 koševa bili su najbolji u momčadi Jasmina Repeše, dok je Čakarun sa 18 koševa zabio najviše kod Kvarnera.

>> Ciboni pobjeda na Baldekinu, Cedevita bolja od Jollyja

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
09:42 09.04.2014.

Cibona korektna, Zagreb dno-dna, toliko slicnih, netalentiranih igrača na jednoj gomili teško je naći, a bio je to dugo vremena simpatičan klub...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije