Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka mladih

Dinamovi juniori pobijedili Bayern i 'zakucali' Bavarce na dno skupine

2.08.2014., Gradski stadion, Sisak - Prijateljska nogometna utakmica izmedju Segesta Sisak - Dinamo B. Dani Olmo.   Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
29.09.2015.
u 16:02

Mario Cvitanović na klupi je ostavio Amera Gojaka i Davora Lovrena, dok napad domaće momčadi predvodi mladi hrvatski reprezentativac Dominik Martinović.

Mlade nade Dinama u dvoboju 2. kola juniorske Lige prvaka slavili su na gostovanju kod Bayerna sa 2:1. Dinamo je na otvaranju natjecanja na domaćem travnjaku poražen (2:0) od Arsenala, dok je Bayern izgubio (1:0) na neugodnom gostovanju kod Olympiacosa. Zanimljivo, Mario Cvitanović je danas na klupi ostavio dva važna aduta Amera Gojaka i Davora Lovrena, dok je napad domaće momčadi predvodio mladi hrvatski reprezentativac Dominik Martinović.

U sastavu Bayerna nije bilo prvih zvijezda momčadi Gianluce Gaudina, Fabiana Benka i Miloša Pantovića, dok se u početnoj postavi našao Felix Götze, mlađi brat mnogo poznatijeg Marija Göztea. Ovaj se dvoboj igrao na stadionu Grünwalder, a pravdu je dijelio Bojan Pandžić iz Švedske.

Dinamo je poveo u 5. minuti. Strijelac je bio Božić s bijele točke nakon što je Dick u kaznenom prostoru napravio prekršaj na Brekalu. A samo 13 minuta potom Brekalo je povisio prednost plavih na 2:0!

Plavi su od 52. minute imali igrača više jer je zbog drugog žutog kartona isključen Pfab.

U 81. minuti isključen je i Dinamov igrač Kalaica također zbog drugog žutog kartona. Tri minute potom Bayern je pogotkom Streina uspio tek smanjiti zaostatak (2:1).

U drugom susretu skupine F Arsenal i Olympiacos podijelili su bodove (2:2).

Poredak skupine F: Arsenal i Olympiacos po 4 boda, Dinamo 3, Bayern bez bodova.

Bayern (4-3-3): Hundertmark – Friedl, Isherwood, Dick, Della Schiava – Götze, Günzel, Pfab – Martinović, Strein, Stingl.

Dinamo (4-3-3): Šemper – Iharoš, Kalaica, Soldo, Vujica – Knežević, Šunjić, Moro – Olmo, Božić, Brekalo.

>>Mario Cvitanović: Bayern je klasična njemačka momčad

Komentara 8

GU
General_U
14:25 29.09.2015.

dinamova dica će izgleda razvalit ove napuhane bavarce ajmo plavi.

Avatar kvaternik
kvaternik
15:07 29.09.2015.

Plak,Dasović,Maršić % comp.....di ste ???????

IZ
ivek.z.medjimurja
14:44 29.09.2015.

Ajmo plavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije