Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI

Licemjerni Real okrenuo leđa Modriću: Zar je moguće da će mu to napraviti?!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
07.08.2019.
u 20:56

„Real Madrid je, kako smo uspjeli doznati, poslao službenu ponudu od 120 milijuna eura i prelazak Modrića. Pozicije bi se mogle jako približiti“, navodi Sport na svojoj internetskoj stranici.

Real Madrid je ponudio 120 milijuna eura i Luku Modrića francuskom prvaku PSG-u u zamjenu za napadača Neymara, izvijestile su u srijedu navečer novine Sport sa sjedištem u Barceloni pozivajući se na neimenovane izvore uključene u pregovore. 

„Real Madrid je, kako smo uspjeli doznati, poslao službenu ponudu od 120 milijuna eura i prelazak Modrića. Pozicije bi se mogle jako približiti“, navodi Sport na svojoj internetskoj stranici. Dodaje kako se Neymar odupire odlasku u Madrid čekajući potez Barcelone u koju bi se htio vratiti.

Ni iz jednog kluba se nisu oglasili u vezi ove vijesti.

Kapetan hrvatske reprezentacije nije danas otputovao s momčadi u Salzburg, a službeno je objašnjenje: preopterećenje na treningu u utorak.

„Imao je manje fizičko preopterećenje. Ništa bitno. Provodi se tretman te će trenirati bez problema“, rekao je glasnogovornik Real Madrida u telefonskom razgovoru uoči polaska na put.

Ovo je prilično iznenađujuća vijest s obzirom na to da su iz Reala proteklih tjedana poručivali da je Modrić njihov igrač i da ga nemaju namjeru prodavati. I Luka je više puta isticao da se želi umiroviti u dresu kraljevskog kluba, no pitanje je hoće li mu se ispuniti želja.
 

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar Uskok
Uskok
22:19 07.08.2019.

Ako neće Real, večernji sigurno hoće. Već 100 puta...

DU
Deleted user
21:41 07.08.2019.

Jako loše vijesti osupnut sam

BA
barkod
22:46 07.08.2019.

Ništa čudno, budimo realni Luka je u 34. , teško može biti nosilac igre Reala kao što je to bio proteklih godina. Pa kako su sprašili Raula ili Casillasa , isto velike legende kluba a još k tome španjolci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije