Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispraćaj po muslimanskom običaju
Povratak na članak

Licemjerni Trump želi doći na Alijev sprovod, a zalaže se za zabranu ulaska muslimanima u SAD

Alijev sprovod izravno će prenositi ESPN koji je zbog toga prijenose nogometa s Eura pomaknuo na ESPN 2

Komentari 11

Avatar toxic alien
toxic alien
09:27 10.06.2016.

Trump nije licemjer! On ne zagovara istjerivanje muslimana iz USA nego ne zeli dolazak novih. A tko ga moze optuzivati zbog toga kad se zna da se njihov broj u USA od onih napada na New York udesetostrucio! Posto bezobrazluku kraja nema, u blizini bivseg World Trade Centra ce uskoro niknuti i dzamija! Kladim se da ce za koju godinu to postati jos jedno "najsvetije" mjesto kod muslimana..., jer tu je oznacen pocetak osvajanja americkog kontinenta...

VL
ZO
zoom
09:49 10.06.2016.

vrhunac licemjerja je kad novinar, usprkos svojim animozitetima spram trumpa, koristi trumpov stav kontra useljavanja muslimana da bi napisao novi članak i to o trumpovom navodnom licemjerju!

VL
Avatar mojrodjo
mojrodjo
11:33 10.06.2016.

Nije on nikakav muhamed to mu je od udaracabu glavu. On je clay

VL
BU
budagigo
14:41 10.06.2016.

Trump je legenda!trumpa za predsjednika!crveni raus!

VL
PP
pp
11:21 10.06.2016.

Viva Trump!

VL
DU
Deleted user
11:45 10.06.2016.

Joj ovi novinari na vecernjem nimalo objektivnosti...

VL
MA
...Marsijanac
15:36 10.06.2016.

I ti se Brajdicu sluzis ogavnim lazima bas kao i Hillary. Trump je jasno i glasno rekao da bi zabrana bila samo privremena sve dok se ne razjasne stvari oko islamskih ekstremista. Brinite se vi o Europi koja sve dublje tone u septicku jamu.

VL
PA
partizancina
12:35 10.06.2016.

A zasto je Trump licemjeran Cassius Clay se je rodio krstio odhranio i odrastao kao Cassius Clay i gospodin Trump vjerojatno buduci predsjednik USA (govorilo se je sve najgore i o Reganu koji je bio USA predsjednik koji je promjenioo povijest svijete jer je unistio zli komunizam) ce ici na sprovod gospodinu Cassius Clay a svaka cast i slava pokojnom gospodinu Cassius Clay na njegovu uspjehu na ovom svijetu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.