Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
leonardo sigali

Treba mi još treninga, ali polako ću se dizati

Leonardo Sigali
Goran Stanzl/PIXSELL
10.11.2015.
u 16:05

'Nije bilo loše, važno mi je da sam konačno zdrav. Sad je sve u redu iako trebam još raditi da bih se vratio na razinu prije ozljede.'

Dinamov ponajbolji igrač ove sezone bio je stoper Leonardo Sigali. U utakmici prvog kola Lige prvaka protiv Arsenala ozlijedio se iako je taj pobjednički susret odigrao do kraja i perfektno. No, onda je uslijedila pauza u kojoj je, bez njega, Dinamo upisao četiri poraza, izgubio prvo mjesto u HNL-u. Sad se vratio i, eto, Dinamo je pobijedio Istru, a Leo je igrao “profesorski”.

– Nije bilo loše, važno mi je da sam konačno zdrav. Sad je sve u redu iako trebam još raditi da bih se vratio na razinu prije ozljede. Treba mi još treninga, ali polako ću se dizati – kazao je Sigali na hrvatskom koji mu nije briljantan, ali valja mu čestitati jer ovdje je tek drugu sezonu.

Bila bi lijepa priča kad bi protiv Arsenala opet igrao onako dobro i kad bi plavi donijeli bodove.

– Pokušat ćemo, znate da želimo i na proljeće igrati u Europi, a za to nam treba pobjeda pa ćemo se tako i postaviti – kaže Leo.

>> Dinamo doveo tri pojačanja: Potpisali Machado, Sigali i Pjaca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije