Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTRADALA NA STAZI

Nesretnu hrvatsku skijašicu šokirali liječnici: Nadala sam se da nije strašno...

Leona Popović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
15.02.2018.
u 15:31

- Sada me očekuje operacija za koju se nadam da ću ju obaviti što prije, a onda pet do šest mjeseci oporavka - rekla je Leona Popović

Hrvatska skijašica Leona Popović (20) neće pamtiti po dobrom svoj prvi nastup na Zimskim olimpijskim igrama jer je u četvrtak u prvoj veleslalomskoj utrci prilikom pada zadobila tešku ozljedu koljena, magnetskom rezonancijom ustanovljena je potpuna ruptura prednjeg križnog ligamenta i djelomična ruptura medijalnog kolateralnog ligamenta, a Popović je nakon pregleda kazala kako očekuje da će oporavak nakon operacije trajati između pet i šest mjeseci.

- Prilično sam razočarana i tužna jer sam doživjela prilično tešku ozljedu koljena koje je svima nama skijašima velika mana. Odmah sam znala da neće biti dobro, ali nadala sam se da nije tako strašno sve dok nisam vidjela snimke i dok mi doktor nije rekao da je jako loše. Sada me očekuje operacija za koju se nadam da ću ju obaviti što prije, a onda pet do šest mjeseci oporavka.

Popović je već druga hrvatska skijašica koja se ozlijedila u Pjongčangu, mlada Lana Zbašnik je ozlijedila koljeno na treningu i prije početka natjecanja.

Komentara 4

DE
deda1234
15:57 15.02.2018.

Steta... Brzi oporacak zelimo...

DU
Deleted user
16:18 15.02.2018.

Meni Leona izgleda kao da se radi o Leonu Popoviću s dugom kosom.

CR
Carol_Richmond8469
17:03 15.02.2018.

Google je platio svaki tjedan onlinee rad od kuće 8000 do 10.000 eura. Primio sam prvi mjesec od 24961 eura i 35274 eura u prošlom mjesecu od Googlea i radim 3 do 5 sati dnevno u slobodno vrijeme lako od kuće. To je stvarno user friendly i ja sam samo tako sretan da sam saznala o tome .. Idite na ovu stranicu za više detalja ... >>>>>>>>>>>>> w­w­w.T­r­g­o­v­i­n­a­9.​C­o­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije