Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veleslalom

Ida Štimac: Staza je bila vrlo zahtjevna i ponestalo mi je koncentracije

Ida Štimac
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
15.02.2018.
u 13:40

Ovdje je stvarno lijepo i uživam i čast mi je što sa samo 17 godina nastupam na olimpijskim igrama - kaže Ida

Mlada hrvatska skijašica, 17-godišnja Ida Štimac u svom je prvom nastupu na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu zauzela 34. mjesto u veleslalomu sa 11.16 sekundi zaostatka za zlatnom Amerikankom Mikaelom Shiffrin, a nakon nastupa je kazala kako je najviše vremena izgubila u završnicama obje vožnje.

- Ja sam zadovoljna, jer meni je ovdje stvarno lijepo i uživam i čast mi je što sa samo 17 godina nastupam na olimpijskim igrama, nadam se da imam još dosta nastupa na Igrama - rekla je Ida i dodala:

- Moje skijanje danas nije bilo loše, ali završnica staze je vrlo zahtjevna dok je meni u tom dijelu pala koncentracija. Malim koracima idem prema naprijed.

- Veselim se slalomu. Na treningu mi je dobro išao i očekujem dobar rezultat - rekla je Ida Štimac koja u petak vozi slalom.

Ida Štimac
1/6

Komentara 2

Avatar anti_komunist
anti_komunist
13:51 15.02.2018.

mislim da ja kao dobar rekreativni skijas nebi imao veci zaostatak od ove nase curice.......al bar je besplatno dobila samsungov mobac.....

80
8.000 eura, 8.000 eura!
16:48 15.02.2018.

Jedanaest sekundi😱Pa kaj se Sifrin spustila ravno??? Mislim da je takav zaostatak puno preveliki. Štimac je napravila ogromne pogreške ili su ona i ostale skijašice sa tolikim zaostatkom nje za tri klase slabije od Šifrin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije