Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
chelsea na čekanju

Leicester se opet uključio u borbu za Kramarića

27.11.2014., stadion Kantrida, Rijeka - UEFA Europska liga, skupina G, 05. kolo, HNK Rijeka - FC Standard Liege. Andrej Kramaric. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
04.01.2015.
u 13:15

Iako je doveo novog napadača Defoea, trener Leicestera želi i Kramarića

Koliko god Damir Mišković priželjkivao suprotno, medijska sapunica s transferom Andreja Kramarića nastavlja se i u novoj godini. Chelsea je očekivano odbio platiti oko 3 milijuna eura više, koliko je Rijeka tražila u reviziji ponude sa Stamford Bridgea, ali nitko nije odustao od posla. Najmanje Kramarići, kojima se više ne ostaje u hrvatskom nogometu. Problem je što netko mora platiti približno 10 milijuna eura da bi Rijeka pristala na prodaju.

Chelsea i Rijeka nisu prekinuli pregovore, a prema signalima s Otoka, ni Leicester City još uvijek nije dignuo ruke od Kramarića. Kao što je najavljeno, Leicester je doveo Jermaina Defoea (32), iskusni napadač vraća se u Premiership iz Toronta. Međutim, menadžer Leicestera Nigel Pearson i dalje vidi mjesto za Kramarića u napadu zadnjeg premijerligaša. Kramarić i Defoe su kompatibilni napadači budući da Hrvatu više odgovara igrati povučenije iza prvog napadača.

Danas su na rasporedu četiri utakmice Premiershipa, a najuzbudljivije će biti na Mestalli, gdje Valencia dočekuje Real Madrid. Barcelona igra protiv lakšeg protivnika, gostovanje kod Sociedada ne bi trebala biti previsoka prepreka za Messija, Suareza i društvo. Naš Ivan Rakitić najavljen je od prve minute.

Na drugom kraju Europe, u Turskoj, Slaven Bilić vodit će jednu od svojih važnijih utakmica u karijeri. U velikom istanbulskom derbiju njegov Beșiktaș ugostit će Galatasaray (18 sati). Iako, Bilećeva će momčad samo formalno biti domaćin jer se utakmica igra u Galatasarayjevu domu – Olimpijskom stadionu Atatürk (Beșiktașev stadion trenutačno se renovira).

Pobijedi li Bilićeva momčad, pobjeći će Galatasarayu na šest bodova.

– Bit će jako niska temperatura uz mogućnost snijega, a na stadionu će biti mnogo navijača koji su protiv nas. No ja vjerujem u svoju momčad, možemo do pobjede – poručio je Bilić.

>> Rijeka od Chelseaja traži 9 milijuna eura

Komentara 6

PR
provokatorica
16:12 04.01.2015.

Kakve veze imaju utakmice Reala i Beșiktașa s transferom Kramarića?

MA
MagnusJohnson
18:55 04.01.2015.

"Danas su na rasporedu četiri utakmice Premiershipa, a najuzbudljivije će biti na Mestalli, gdje Valencia dočekuje Real Madrid" A otkad to Valencia i Real igraju u Premiershipu?

MO
mozdaznam
14:17 04.01.2015.

teta Kato možel kava ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije