Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jose mourinho

Legendarni trener seli u Saudijsku Arabiju? Ova izjava sigurno će se svidjeti šeicima

FILE PHOTO: Europa League - Final - Sevilla v AS Roma
Foto: John Sibley/REUTERS
1/4
07.10.2023.
u 19:00

Saudijska liga ove je godine privukla brojna velika nogometna imena, a sve je počelo odlaskom drugog legendarnog Portugalca Cristiana Ronalda u Al Nassr nakon Svjetskog prvenstva u Katru.

Trofejni portugalski nogometni trener Jose Mourinho, koji trenutačno radi na klupi talijanskog prvoligaša Rome, kazao je u razgovoru za jednu egipatsku televizijsku postaju kako planira raditi i u Saudijskoj Arabiji jednoga dana.

"Trenutačno sam u potpunosti posvećen svom radu u Romi te želim dati sve od sebe za taj klub dok god sam tamo. No, planiram odlazak u Saudijsku Arabiju i uvjeren sam kako ću raditi tamo, samo ne znam kada", kazao je 60-godišnji Mourinho dodavši kako je već odbio bogatu ponudu iz te arapske zemlje.

"Za mene su vrata uvijek otvorena u Saudijskoj Arabiji. Želim vidjeti razvoj tamo", dodao je Mourinho.

POVEZANI ČLANCI:

Saudijska liga ove je godine privukla brojna velika nogometna imena, a sve je počelo odlaskom drugog legendarnog Portugalca Cristiana Ronalda u Al Nassr nakon Svjetskog prvenstva u Katru.

"Cristiano je bio prvi koji je otišao i svemu dao novu perspektivu. Igrači su isprva mislili kako je riječ o 'one-man-showu', ali ljetos su shvatili kako se stvari stvarno mijenjaju. Ne odlaze samo oni koji su pri kraju karijere već i oni u najboljim igračkim godinama jer je natjecateljski duh prisutan kako u domaćoj ligi tako i u azijskoj Ligi prvaka", zaključio je Mourinho.

VIDEO Mamić komentirao Dinamov poraz i zapalio društvene mreže. Pozivaju ga da se vrati na Maksimir

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije