Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOMBASTIČNI DOČEK

VIDEO Brozović je velika zvijezda u Arabiji. Pogledajte koreografiju koju su mu priredili navijači

Asian Champions League - Group E - Persepolis v Al Nassr
Foto: Wana News Agency/REUTERS
1/2
06.10.2023.
u 19:49

Marcelo je prava zvijezda u Saudijskoj Arabiji, a porukama s tribina upućenih vatrenom oduševljeni su i Marcelovi suigrači u Al Nassru, koji je jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka ove sezone

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović jako se dobro snašao u novom klubu iz Saudijske Arabije Al Nassru, gdje svojim maratonskim sposobnostima i vodstvom u sredini terena, drži ritam za Ronalda i društvo u napadu.

All Nassr u petak je igrao svoju ligašku utakmicu protiv Abhe, a gosti su uspjeli izvući bod u zadnjim trenutcima susreta zabivši za 2:2, dok je Brozović na utakmici upisao asistenciju. 

Nakon nešto manje od pola sata igre Al Nassr je imao prednost od dva pogotka, a posebno je lijep bio uvodni gol u trećoj minuti. Cristiano Ronaldo je sjajno petom proigrao hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića koji je asistirao strijelcu Otaviju. Asistenciju Brozovića pogledajte OVDJE.

U 28. minuti Talisca je podebljao prednost domaćina, dok je u 36. minuti Bguir realizirao jedanaesterac za goste i time smanjio na 1-2.

Unatoč dosta prilika u drugom poluvremenu Al Nassr nije uspio povećati prednost i na kraju je u 92. minuti primio pogodak. Odlično je s 25 metara potegnuo Toko Ekambi za konačnih 2-2.

Poznato je kako je Marcelo ljubitelj tetovaža te da na vratu ima tetoviranu bombu, koja je bila inspiracija za koreografiju navijača Al Nassra, koji su u prvom poluvremenu razvili koreografiju na kojoj je pisalo ‘Boom’ za našeg reprezentativca, a Marcelo im je uzvratio imaginarnim bacanjem bombe tetovirane na vratu i pljeskom.

Marcelo je prava zvijezda u Saudijskoj Arabiji, a porukama s tribina upućenih vatrenom oduševljeni su i Marcelovi suigrači u Al Nassru, koji je jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka ove sezone.

Al Taawon je trenutačno vodeći na ljestvici s 22 boda, dok je Al Nassr na diobi trećeg mjesta i ima tri boda manje.

Komentara 1

AN
angelstorm21
23:04 06.10.2023.

Vatren Hrvat, naš ponos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije