Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJ NA MAJICI

Legendarni Srbin stao na stranu Rusije u ratu, njegova poruka svima i više nego jasna

Dušan Savić
telegraf.rs
10.05.2022.
u 08:46

Savić je došao u zelenoj majici na kojoj je bilo ispisano slovo Z. A to se slovo nalazi na ruskim tenkovima i vozilima koji napadaju Ukrajinu

Vođa navijača Crvene zvezde Zoran Timić održao je jučer na Marakani promociju svoje knjige "Mogu li i ja s vama da razbijam voz", a okupile su se i klupske legende.

Stigli su Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon te Dule Savić koji je plijenio pozornost odjećom.

Naime, Savić je došao u zelenoj majici na kojoj je bilo ispisano slovo Z. A to je slovo nalazi se na ruskim tenkovima i vozilima koji napadaju Ukrajinu.

– Dragi zvezdaši, želim vam čestitati veliki dan pobjede nad fašizmom, u kojem su Srbi, Rusi, Bjelorusi i onaj pravoslavni dio Ukrajine dali najveći doprinos i podnijeli najveće žrtve – rekao je Savić okupljenima.

A da nema dileme da je Savić na ruskoj strani, svjedoče i njegove nedavne izjave.

– Tko zna što će se dogoditi, ali znam da će Rusija na kraju sigurno pobijediti i da će ovaj odvratni, pokvareni Zapad biti poražen. Nažalost, mnogi nevini ljudi su patili i izgubili živote, ali mislim da će se svijet ipak otrijezniti i urazumiti – rekao je Savić. 

Ime Dušana 'Duleta' Savića poznato je i onima koji ne prate sport, ali vole filmsku umjetnost. Ime Duleta Savića spominje se u jednoj od najpoznatijih scena kultnog filma "Rane".  

>> Pogledajte i našu emisiju

Komentara 76

DU
Deleted user
09:38 10.05.2022.

Pa takvi su svi Srbi, mrze Europu, a bježe radit u nju, Mrze Ameriku, ali Iphone i Nike je super.. Izgubljeni totalka

ZA
zagi101
09:54 10.05.2022.

rodilo se tele muško ime mu je Savić Duško

ZG
Zeljko Grabar
10:16 10.05.2022.

Opet jedna od vaznih vijesti ovog srpskog lista. Pitam se kome je Savic legenadrni Srbin u Hrvatskoj. Mozda kakvoj hrvatskoj radodajki sa estrade ili udovici Risovic kojoj sad predstoji ponova revitalizacija u hrvatsku voditeljicu ili nesto slicno rezervirano za takve ljepotice u javnim medijima. Dno dna na srbijanski nacin. Sad sigurno jos u danasnjem popodnevnom izdanju ceka i Severina da se barem nesto objavi o njoj tako da i ona nebude zapostavljena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije