Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počasni predsjednik Zvezde

Legendarni Srbin objasnio zašto strahuje od utakmice protiv Dinama: Radije bih Romu

Dragan Džajić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
14.12.2020.
u 09:19

Ždrijeb šesnaestine finala Europske lige počinje u 13 sati

Dinamo i Crvena zvezda posljenju su službenu utakmicu odigrali 18. svibnja 1991. godine. Modri su toga dana slavili u Maksimiru rezultatom 3:2, i to nakon što su gosti iz Beograda poveli 2:0.

Strijelci za hrvatski klub bili su Šuker, Židan i Gašpar, a Dinamo se s drugim mjestom zauvijek oprostio od jugoslavenskog nogometa.

Ždrijeb ta dva kluba može spojiti i danas, u šesnaestini finala Europske lige, međutim mnogi ne bi voljeli da toga i dođe. Među njima i Dragan Džajić, nekoć slavni nogometaš, a danas počasni predsjednik  Zvezde.

- Čestitke igračima, u grupi su odradili odličan posao. Nemaju razlog plašiti se bilo koga u nastavku. Međutim, osobno ne bih volio da u ždrijebu izvučemo Dinamo. Igrački bi se mogli nositi s hrvatskim prvakom, ali naprosto nije trenutak za takve utakmice. Naime, i dalje se osjećaju tenzije zbog svega što se dogodilo u prošlosti - kazao je Džajić za Informer i u nastavku podcrtao jedno ime:

- Da moram izabrati koga izvući, rekao bih Romu. Nisam, naravno, uvjeren da je možemo pobijediti, ali s tim klubom bi se moglo igrati. Jednostavno, vjerujem da nas ne bi uništili. Mogli bi se boriti, igrati nogomet, pa što bude.  

Klubovi iz Engleske uglavnom pripadaju kremi europskoga nogometa i teško bismo s njima izašli na kraj. Ne bih volio ni Villarreal ili, recimo, belgijske klubove, jer sve su to momčadi željne dokazivanja u Europi, a pritom su izuzetno kvalitetne - rekao je.

Komentara 14

Učitelj
09:24 14.12.2020.

Ne bih volio dinamo jer sam baš sad kapetana dragana proglasio počasnim članom krvave cvecde.

Avatar Cornelius
Cornelius
18:36 14.12.2020.

Kad smo im otvarali koridore sa kojima su "izvozili" naša poljoprivredna sredstva umjesto da smo koristili njihovu metodu. Pa bi danas na hrvatskim portalima pisali Hrvati. O ljudima, ne o sadržajima septičke. ZD&S!

Avatar Cornelius
Cornelius
18:36 14.12.2020.

Kad smo im otvarali koridore sa kojima su "izvozili" naša poljoprivredna sredstva umjesto da smo koristili njihovu metodu. Pa bi danas na hrvatskim portalima pisali Hrvati. O ljudima, ne o sadržajima septičke. ZD&S!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije