Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavodnikov novi trofej

Legendarni sportaš zaveo 17 godina mlađu manekenku koja je senzacija zbog izazovnih fotki

Roberta Tirrito
Foto: Instagram
1/11
10.04.2017.
u 09:46

Broj žena koje je osvojio Valentino Rossi nije ništa manji od broja trofeja do kojih se dovezao.

Status velikog zavodnika “Doktor” je još jednom potvrdio. Odnedavno je u vezi sa 17 godina mlađom talijanskom manekenkom Robertom Tirrito rodom iz Palerma koja je imala samo godinu dana kada se Valentino Rossi prvi puta popeo na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja u Moto GP-u.

Roberta je Talijanima dobro poznata ljepotica, a karijera modela pomogla joj je na usponu, jedno se vrijeme okušala i na TV-u, a već s 21 postala je poslovna žena s linijom donjeg rublja i kupaćih kostima. Na Instagramu je u međuvremenu prava senzacija i brzo je skupila 230.000 pratitelja zahvaljujući izazovnim fotografijama.

Ljubavni uspjesi motociklističkog asa talijanskim tabloidima jedna su od omiljenih tema, samo unazad godinu dana Roberta je već treća poznata ljepotica koju je zaveo. Ljetos je, uz objašnjenje kako se želi fokusirati na stazu, prekinuo vezu s Lindom Morselli koja je uz česte prekide potrajala čak devet godina. Manekenka koju je predstavljao kao buduću majku svoje djece brzo se oporavila u zagrljaju Fernanda Alonsa, a nedavno mu je poslala otrovnu poruku kako “sada napokon zna što je ljubav”.

Nije, međutim, ni Valentinu bilo loše uz talijansku glumicu Auru Rolenzetti (koja je hrvatskim gledateljima poznata i po ulozi Azre u “Larinu izboru”). S Aurom očito nije potrajalo čim su nekoliko mjeseci kasnije tabloidi otkrili njegovu novu ljubav.

>>Valentino Rossi napisao ljubavno pismo motociklu

>>Valentino Rossi pobjednik je Velike nagrade Španjolske

Komentara 3

ZS
Zvolen.Slovakia
10:45 10.04.2017.

Nije loša ali trebala bi se malo zasilikonirati ?

Avatar Idler 3
Idler 3
22:00 11.04.2017.

Žena je OK upraf zato kaj je prirodna - za razliku od brojnih drugih "manekenki". Inače garant ju je zavel svojim neodoljivim šarmom, inteligencijom, smislom za humor >;-))

Avatar mrTrobec
mrTrobec
13:06 10.04.2017.

Ko i svaka druga,ništa posebno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije