Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI PAD

Legendarni Brazilac i svjetski prvak dotaknuo je dno. Na rubu je bankrota te mora iseliti iz kuće

Cafu Instagram
08.12.2023.
u 09:44

Cafu ima najviše nastupa u povijesti brazilske reprezentacije, skupio je 142 utakmice, a 2002. godine osvojio je naslov svjetskog prvaka u Japanu i Južnoj Koreji.

Proslavljeni brazilski nogometaš Cafu sigurno je jedan od najboljih desnih braniča svih vremena, njegova karijera u Romi i Milanu bila je impresivna. Međutim, nakon karijere ne ide mu baš najbolje i nije se dobro snašao na poslovnom planu gdje proživljava pravu kalvariju.

GALERIJA Evo kako izgleda kamp vatrenih na Euru

1/8

Nabio je hrpu dugova te je imao velike troškove, sigurnog novca nije imao, a posao s nekretninama kojeg je pokrenuo sa suprugom ne ide baš najbolje. Točnije, u takvim je gadnim problemima da ima rok od 45 dana da se iseli iz svoje obiteljske vile u San Paolu. Prodana je za 5 milijuna eura što je tri manje od prave vrijednosti, a ima rok od mjesec i pol dana. 

Cafu je još 2004. godine sa suprugom Reginom pokrenuo agenciju za nekretnine, ali posao im je već neko vrijeme u velikoj krizi i teško će se izvući ako ne bude prodavao sve što ima. Dosad mu je oduzeto pet nekretnina kojima je upravljao, a sada je odlučio i prodati vilu kako bi pokrio ogromna dugovanja. Iako se prema tvrdnjama britanskog tabloida The Suna svim silama borio da ne proda vila jer mu je to jedini dom, morao se odlučiti na taj potez. 

VEZANI ČLANCI:

Cafu ima najviše nastupa u povijesti brazilske reprezentacije, skupio je 142 utakmice, a 2002. godine osvojio je naslov svjetskog prvaka u Japanu i Južnoj Koreji. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije