Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako su to mogli?

Legenda udarila po UFC-u: Sramotno su se ponijeli prema Aldu

Conor McGregor - Jose Aldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.12.2015.
u 15:33

Danas 52-godišnjeg “The Naturala” najviše je zasmetala snimka iz svlačionice koja prikazuje utučenog Brazilca te smatra kako je UFC njenim puštanjem u javnost pokazao da o nekim borcima ne vodi nimalo brige.

Iako ga u posljednje vrijeme ne tretiraju tako, možemo reći da je Randy Couture jedno od zaštitnih lica UFC-a. Borac koji je u svom vlasništvu držao pojas u teškoj i poluteškoj kategoriji, ovih je dana kritizirao način na koji se najjača MMA promocija ponijela prema bivšem prvaku u perolakoj kategoriji, piše Fight Site.

Danas 52-godišnjeg “The Naturala” najviše je zasmetala snimka iz svlačionice koja prikazuje utučenog Brazilca te smatra kako je UFC njenim puštanjem u javnost pokazao da o nekim borcima ne vodi nimalo brige.

“Možemo proći kroz listu boraca koje organizacija nije prikazivala u ovom svjetlu. Mislim da oni, u konačnici, ne brinu toliko o borcima te da objavom ove snimke nisu u planu imali najbolje interese za Josea Alda. Slično su se ponijeli i prema GSP-u, a on je čak pobijedio u svom meču, ali je htio uzeti pauzu, što njima i nije najbolje odgovaralo. Čak bih i ja mogao upasti u tu kategoriju, ali nismo mi jedini, postoji još boraca s kojima UFC postupa na način koji je, na kraju dana, najbolji za organizaciju”, izjavio je Couture.

Igzleda kako su i čelnici UFC-a procijenili da se radi o nepromišljenom potezu te su snimku utučenog Alda, čija je desetogodišnja dominacija okončana u samo 13 sekundi, uklonili sa svoje stranice. Nažalost prekasno, jer njenom je objavom već počinjena šteta.

>>Conor McGregor otkrio što je rekao Joseu Aldu nakon nokauta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije