Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽALI ZBOG TOGA

Legenda otkrila: Jedini sam igrač koji je to napravio Realu!

Francesco Totti - oproštaj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
01.09.2018.
u 11:44

- Još 2006. godine mogao sam otići u Real i Roma nije imala ništa protiv. Ostali su izenađeni kad sam rekao ne želim ići ni u Real, ni u bilo koji drugi klub - rekao je Totti

Ima Real svakoga ljeta igrače koje želi pa mu ne dođu. Evo, recimo, u ovom roku Eden Hazard, piše Goal.

Ali razlog propalog transfera u pravilu je drugi klub, koji ne pušta svog (po)najboljeg igrača i ne trza na desetke milijuna iz Madrida. Isto tako, puno su puta igrači primjenjivali 'alternativne metode' poput štrajka samo kako bi ishodili klub da ih pusti. Jer zove Real Madrid.

No prava su rijetkos igrači koji su sami odbili ponudu kraljevskoga kluba. Jedan od njih je legendarni Francesco Totti.

- Još 2006. godine mogao sam otići u Real i Roma nije imala ništa protiv. Ostali su izenađeni kad sam rekao ne želim ići ni u Real, ni u bilo koji drugi klub - rekao je Totti i nastavio:

- Pa to je stara priča da me Real u više navrata pokušao dovesti. To je istina, a također istina je i da sam svaki put odbijao te ponude. Sjećam se kada sam zadnji put igrao u Madridu s Romom prije nekoliko godina, prišao mi je Florentino Perez. Tražio je moj dres i na kraju mi rekao 'Ti si jedini igrač koji je rekao NE Real Madridu'.

>> Pogledajte i predstavljanje poštanske markice vatrenih

Komentara 4

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
12:40 01.09.2018.

Stari ništa nebi bio bolji igrač da si otišao u Real...ali ovako svaka čast na toj odluci....zato i jesi ponos Rome i njezinih navijača

KO
kordunmoj75
13:49 01.09.2018.

A nas je nosonja strajkovo mjesecima,dokga Totenham,ni je pustijo.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije