Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SVE MORAMO ISPOČETKA'

Legenda Hajduka bez dlake na jeziku: 'Raspalo se sve! Jakobušić? Trebao je zadnji otići...'

14.04.2024.
u 11:05

- Razapeli smo i onoga što je radio čuda. Ovaj put ne smijemo šprintati, moramo ići na maraton. Hajduk je ostao samo na temeljima, sada opet treba izgraditi kuću - kaže Zoran Vulić

Ključne riječi

Komentara 3

SS
sokac sa drave
12:42 14.04.2024.

Sada je prilika da se Mamica mora rehabilitirati posto nije nista kriv za propast hajduka.Najveci hajdukovci ovih dana teska srca priznavaju da su se sami unistili.

NE
Nemanadimak
19:11 14.04.2024.

Bas sam htio to reci eto prilike za Mamica. Ako ga sud uskoro proglasi nevinim a vjerojatno ce to morati jel nemaju nikakve dokaze eto njega natrag kod nas i Hajduk bi imao priliku skupa sa Mamicem napraviti dobar klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije