Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta mu je mirovanja

Legenda Dinama odlazi raditi kao trener na Kosovo

Pula: MAXtv 1. HNL, 25. kolo, NK Istra 1961 - GNK Dinamo
Goran Kovacic/PIXSELL
13.10.2022.
u 07:00

Očekuje ga težak posao, a u kosovskoj prvog ligi mu nastupa i sin.

Andrej Panadić novi je trener nogometnog kluba Ferizaj, posljednjeplasirane momčadi prve kosovske lige.

– Idem na Kosovo raditi u klubu Ferizaj, tražili su da im pomognem. Dogovorili smo se za suradnju do kraja studenog, dakle na osam utakmica, a onda ćemo vidjeti što dalje. Idem raditi, nemam što čekati – javio je uoči puta na Kosovo Andrej Panadić.

Tamošnji mediji predstavili su ga kao jednu od najcjenjenijih osoba u hrvatskom nogometu uz napomenu da je bio član reprezentacije Jugoslavije na Svjetskom prvenstvu 1990. godine. Panadić je igrao u Dinamu, Chemnitzeru, Uerdingenu, HSV-u, Sturmu i Nagoyi, a trenirao je Radnik iz Gorice, LASK, Istru, Krško, Velenje.

29.05.2016., Sibenik, Subicevac - Prva utakmica kvalifikacija za ulazak u Prvu ligu, HNK Sibenik - NK Istra 1961. Trener Istre Andrej panadic."nPhoto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto:

U Ferizaju mu igra 28-godišnji sin Mateo od kojeg je mogao dobiti sve informacije. Sigurno ga čeka težak posao jer Ferizaj je na posljednjem, desetom mjestu kosovske lige, s jednom pobjedom i osam bodova, ali konkurenti u borbi za ostanak nisu mu odmakli, sedmo mjesto koje donosi ostanak bježi mu jedan bod. 

>> VIDEO: Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

 

Ključne riječi

Komentara 1

SE
Senior2
12:55 13.10.2022.

Svaka čast i poštovanje Andreju Panadiću no za današnje novinare svatko tko je odigrao nekoliko utakmica za reprezentaciju i u bilo kojem hrvatskom klubu je legenda. Taki imamo tisuće legendi. Status legende stiče se nogometnim umjećem i rezultatima u klubu i reprezentaciji koji su visoko iznad prosjeka i kao takvi ostaju zapamćeni. Loptu na zemlju momci jedino tako i vi možete jednog dana ostati zapamćeni kao novinarske legende.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije