Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga prvaka

Lampard spreman za San Siro, Eto'o očekuje uspjeh

Frank Lampard
Reuters
23.02.2010.
u 15:19

Treneru nogometaša Chelseaja Carlu Ancelottiju na raspolaganje se stavio Frank Lampard koji je zbog viroze propustio prvenstvenu utakmicu s Wolverhamptonom prošlog vikenda.

Veznjak engleske reprezentacije krenuo je na put u Milano s petnaestoricom suigrača. Na San Siru londonsku momčad u srijedu očekuje prva utakmica osmine finala Lige prvaka protiv talijanskog prvaka Intera, koji vodi bivši trener Engleza Jose Mourinho.

Na put je trener Carlo Ancelotti također poveo Brazilce Alexa i Bellettija, a s najozbiljnijim problemom suočit će se na lijevoj strani obrane, s obzirom na to da su mu izvan pogona i Ashley Cole (slomljeni gležanj) i Jurij Žirkov (ozljeda lista).

Ancelottiju za sastav konkuriraju: Čech, Turnbull, Hilario, Ivanović, Carvalho, Terry, Alex, Bruma, Belletti, Mikel, Ballack, Lampard, J. Cole, Malouda, Kakuta, Kalou, Sturridge, Anelka, Borini i Drogba.

S druge strane, Interov kamerunski napadač Samuel Eto'o smatra da Inter može pobijediti Chelsea taktikom kojom je to lani učinila Barcelona u polufinalu natjecanja, unatoč tome što je za pobjedu Katalonaca najzaslužniji tada bio norveški sudac Tom Hening Øvrebø.

- Moja su iskustva protiv engleskih momčadi lani bila vrlo pozitivna. Nadam se da će i ovogodišnja biti uspješna – rekao je 28-godišnji napadač dodavši:

- Trener Mourinho upozorio nas je na svaku pojedinost koju zna o Chelseajevoj momčadi. Očekujem taktičku i ravnopravnu utakmicu. Moramo zadržati mirnoću jer bi nam nervoza mogla samo naškoditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije