Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka
Povratak na članak

Lampard: Chelsea može igrati s Barcelonom

– Barcelona je jedna od najboljih momčadi na svijetu, ako ne i najbolja. Svi smo uzbuđeni što ćemo igrati s velikom momčadi. Chelsea može igrati s Barcom – kazao je Frank Lampard

Komentari 5

DU
Deleted user
12:17 05.04.2012.

Chelsea je imao sreće već u Lisabonu, a i kući se izvukao. Moglo je biti svašta, jer Benfica igra odlično, makar je onaj neznalica od HTV kometatora cijelu utakmicu laprdao o sigurnom prolazu Ch.! U polufinalima ovakvih momčadi sve je moguće, makar mi je Real najsadržajniji. Bayern se diže i u dvije utakmice, tko zna. A i Barca nije sigurna, jer su Englezi Englezi! Kad ushićen gledam Ronaldove i Kakaine golove, sjetim se (o kako sam star!) našeg Jurice Jerkovića i njegovih golova Brazilu i Zvezdi na njihovim Marakanama! A sjetim se, bogme i Bake Sliškovića i njegovih golova Zvezdi!

VL
Avatar germanikus
germanikus
15:43 05.04.2012.

U svakom sličaju može igrati i sa Barcelonom ako im bude sudio onaj kreten iz Slovenije!Takvo loše suđenje čak i UHNL-u nema..stave čobana kome je domet svirati Rudara protiv Kopra da svira pravu utakmicu gdje igraju pravi nogometnaši!Ali nije jadnik on kriv nego budala koja ga je delegirala!

VL
ZW
zweistein
15:44 05.04.2012.

igrat će chelsea proti barcelone mourinhovski: udri. ožeži, razvali, opiči, prebi, povuci, podmetni, uvali, pljuni, pljusni.... na igrače pa: stisni, čudi se, križaj se, iznenađuj se, pravi se nevin, laži i ZAJEDNO pritišći suca. u međuvremenu sudac neće dosuditi parr crvenih i desetinu žutih kartona chelsea, a zbog jednog auta barceloni suca će čerečiti i orkestrirano: ožeži, razvali, opiči, prebi, povuci, podmetni, uvali, pljuni, pljusni...stisni, čudi se, križaj se, iznenađuj se, pravi se nevin, laži...

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
21:11 05.04.2012.

Lampard: Chelsea može igrati s Barcelonom....može i s Dinamom...stvar je samo koje bu cifre nakon tekme na semaforu >;-))

VL
ZD
Zoran-Düsseldorf
13:45 07.04.2012.

Bice zanimljivo,uglavnome Chelsea nece dobiti 7 komada kao recimo Bayer Leverkusen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.