Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Lampard: Chelsea može igrati s Barcelonom

Frank Lampard
AFP
05.04.2012.
u 11:03

– Barcelona je jedna od najboljih momčadi na svijetu, ako ne i najbolja. Svi smo uzbuđeni što ćemo igrati s velikom momčadi. Chelsea može igrati s Barcom – kazao je Frank Lampard

Nogometaši Chelseaja tek su u drugom dijelu sezone počeli igrati, što pokazuju i rezultati. Pobjeda protiv Benfice i plasman u polufinale Lige prvaka, gdje će igrati s Barcelonom, popravili su ozračje na Stamford Bridgeu.

– Barca je fantastična momčad, ne samo zbog toga što za njih igra Lionel Messi – jasan je igrač Chelseaja Juan Mata.

Katalonska je momčad na Stamford Bridgeu u Ligi prvaka slavila samo jednom u pet igranih utakmica.

– To za njih sigurno ne može biti lagana utakmica. Barcelona će patiti na našem stadionu, tako je kada pogledamo u povijest. Barca i Real imaju najjače momčadi i favoriti su Lige prvaka. No, trebaju biti svjesni da smo mi tu, a mi možemo napraviti nered – podvukao je Mata.

A madridski Real u uzvratu je odradio formalnost i pobijedio Apoel sa 5:2 te se plasirao u polufinale gdje će igrati protiv Bayerna. Trener Jose Mourinho i dalje govori samo o Barceloni.

– Pitanje je tko će igrati finale s Barcelonom – kazao je Mourinho te uz ironični smiješak objasnio:

– Mislim da je Barca vrlo dobra momčad.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
12:17 05.04.2012.

Chelsea je imao sreće već u Lisabonu, a i kući se izvukao. Moglo je biti svašta, jer Benfica igra odlično, makar je onaj neznalica od HTV kometatora cijelu utakmicu laprdao o sigurnom prolazu Ch.! U polufinalima ovakvih momčadi sve je moguće, makar mi je Real najsadržajniji. Bayern se diže i u dvije utakmice, tko zna. A i Barca nije sigurna, jer su Englezi Englezi! Kad ushićen gledam Ronaldove i Kakaine golove, sjetim se (o kako sam star!) našeg Jurice Jerkovića i njegovih golova Brazilu i Zvezdi na njihovim Marakanama! A sjetim se, bogme i Bake Sliškovića i njegovih golova Zvezdi!

Avatar germanikus
germanikus
15:43 05.04.2012.

U svakom sličaju može igrati i sa Barcelonom ako im bude sudio onaj kreten iz Slovenije!Takvo loše suđenje čak i UHNL-u nema..stave čobana kome je domet svirati Rudara protiv Kopra da svira pravu utakmicu gdje igraju pravi nogometnaši!Ali nije jadnik on kriv nego budala koja ga je delegirala!

ZW
zweistein
15:44 05.04.2012.

igrat će chelsea proti barcelone mourinhovski: udri. ožeži, razvali, opiči, prebi, povuci, podmetni, uvali, pljuni, pljusni.... na igrače pa: stisni, čudi se, križaj se, iznenađuj se, pravi se nevin, laži i ZAJEDNO pritišći suca. u međuvremenu sudac neće dosuditi parr crvenih i desetinu žutih kartona chelsea, a zbog jednog auta barceloni suca će čerečiti i orkestrirano: ožeži, razvali, opiči, prebi, povuci, podmetni, uvali, pljuni, pljusni...stisni, čudi se, križaj se, iznenađuj se, pravi se nevin, laži...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije