Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANDORINA KUTIJA
Povratak na članak

Lagali su i sada moraju platiti 30 mil. €, a njihove novce bi mogao dobiti i - Dinamo!?

No, pitanje je kamo ide novac od kazna? Prema stranicama Uefe – raspodjeljuje se na sve momčadi u toj sezoni Lige prvaka i Europske lige u grupnim fazama

Komentari 7

DO
domxerex
13:09 16.02.2020.

Narano da je zviždać u zatovu, zar ste zaista tako jadno naivni da vjerujete da u toj vašoj velehvaljenoj EU zaista vrijede zakoni za velike. Zakoni svuda na svijetu vrijede za sitnu raju poput vas i mene ali za velike ne. Naviknite se više na to i nemojte obmanjivati druge. Viši sud će poništiti kaznu (uzeti nešto novca MC-u) i svi zadovoljni.

VL
Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
13:07 16.02.2020.

"...ovo je slučaj koji je pokrenula Uefa, procesuirala Uefa i presudila Uefa". Pa, tako je svakomu u svakodnevnom zivotu... Drzava te tuzi, drzava vodi proces, drzava ti izrice presudu! Na stranu to sto politicari tvrde da je pravosudje "neovisno", i u UEFA-i mogu tvrditi da su presudu izrekli neovisni suci koji samo "ni po babu ni po stricevima" tumace i primjenjuju njena pravila i zakone.

VL
VO
volina
14:31 16.02.2020.

A što bi sa Blatnjavim i Platinastim? To se pomelo pod tepih .

VL
IV
ivanbalic
13:12 16.02.2020.

UEFA,jos samo ne smi je kazniti Barcelonu,i Real,i ako su oni vesegodisnji preksitelji svoih ti napisani pravila,to sve govori,i korumpiranosti UEFE.

VL
Avatar LisaOJ74
LisaOJ74
08:15 18.02.2020.

Trаžim sекs, ali hoćеš li? Uđi ovamo - www.lovexx.club

VL
ST
Starotopoljanin
15:01 16.02.2020.

ova mafija treba taj mafijasko menederski novac raspodjeliti na mala nogometna natjecanja ,uloziti u male klubove ,da se oni podignu na visu razinu.klubovi po podsavezima koji nemaju za kopacke ili garnituru dresova,ili da isplate jednom stranom igracu sto e. za mjesec sto igra.e to je je ta tragedija mafijasko sportsko politickog ferpleja uefe i fife.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.