Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA – HRVATSKA 20:45

L'Equipe: Mbappe bi trebao zaigrati od prve minute, Benzema trenirao odvojeno

CRO, UEFA Nations League, Kroatien vs Frankreich
EXPA/ Pressesports/ Stephane Mantey
13.06.2022.
u 11:20

Iako je Mbappé, čini se, spreman, problem je što ga Deschamps nema s kime spojiti. Novi Realov veznjak Aurelien Tchouaméni započeo je sve tri prethodne utakmice pa L'Equipe smatra da on danas neće krenuti od prve minute.

Uoči večerašnje utakmice Francuske i Hrvatske u Parizu (20:45), francuski mediji prenose stanje u njihovoj momčadi. Veseli ih činjenica da bi napadač PSG-a Kylian Mbappé trebao zaigrati od prve minute jer je odradio cijeli trening s momčadi.

Unatoč razmišljanju kako Francuska ima širok kadar, izbornik Didier Deschamps otkrio je da se bore s ozljedama i nagomilanim umorom. Zbog toga je nekoliko igrača treniralo po posebnom programu pa L'Equipe navodi da ne mogu naslutiti kako bi im postava mogla izgledati. 

Karim Benzema, Boubacar Kamara i Ibrahima Konaté trenirali su odvojeno od ostatka momčadi. 

– Ne želimo riskirati s onima koji već imaju manje ozljede pa su trenirali posebno da se bolje oporave – pojasnio je Deschamps, rekavši kako je to i razlog zašto su se William Saliba, Moussa Diaby i Theo Hernandez samo istezali. 

Iako je Mbappé, čini se, spreman, problem je što ga Deschamps nema s kime spojiti. Novi Realov veznjak Aurelien Tchouaméni započeo je sve tri prethodne utakmice pa L'Equipe smatra da on danas neće krenuti od prve minute. Vjeruju da bi njegovo mjesto mogao zauzeti veznjak Lensa Jonathan Klauss koji je do sada samo ulazio s klupe u završnici utakmica. 

>> Pogledajte videoreportažu o članovima obitelji Martina Erlića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije