Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Kutija šibica igrat će se i po futsal-pravilima

Kutija šibica
Martina Popovčić/Pixsell
27.10.2011.
u 13:19

Ukupni nagradni fond turnira iznosi 260 tisuća kuna, a kotizacija po momčadi 1250 kuna. Lani je nagradni fond iznosio 200, a kotizacija 1250 kuna.

Već 41 godinu listopad i prosinac u Zagrebu rezervirani su za Kutiju šibica. Najjači malonogometni turnir u Hrvatskoj i poznati zagrebački brand i ove će godine ponuditi spektakl, nadaju se organizatori. Ove godine odlučeno je da će se osim glavnog i veteranskog igrati turnir i po futsal-pravilima. Ukupni nagradni fond turnira iznosi 260 tisuća kuna, a kotizacija po momčadi 1250 kuna.

Lani je nagradni fond iznosio 200, a kotizacija 1250 kuna. Igrat će se na četiri lokacije: Dom sportova, Trešnjevka, Trnsko i Pešćenica. Sve zainteresirane momčadi već danas se mogu prijaviti na internetu na adresi www.kutija-sibica.hr, a standardne prijave trajat će od 2. do 8 listopada. Izvlačenje parova turnira bit će 17. listopada. Čitav projekt podržao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

– Uvijek smo davali punu podršku ovakvim projektima, a posebno onima koji su imali zagrebački štih. Neću igrati na kutiji jer sam objesio kopačke o klin. A uostalom svako jutro istrčim deset kilometara. Prestao sam igrati nogomet kad sam shvatio da mi uvijek nedostaje 30 centimetara da udarim loptu ili da presiječem protivničku akciju. Tada sam shvatio da je vrijeme da prestanem jer nisam navikao samo sudjelovati, ja sam navikao pobjeđivati. Nije mi se dalo više čekati pokraj vratnice, bilo je to prije deset godina – kazao je Bandić.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
14:40 27.10.2011.

A kaj je ovo naručeni predizborni članak za Bandića il sam krivo skužil ?! Prestanite nam športske stranice zagađivat politikom !!!

KJ
kjurcic9
15:32 27.10.2011.

Dajem BESPLATNO NEPOBJEDIVI sistem za klađenje (na čak 12 stranica s dokazima i primjerima) onima koji uplate pretplatu. Požurite dok još vrijedi (sistem gratis i popust na pretplatu!) VODIM BLOG: N E S I G U R A N 1 X 2 . B L O G E R . H R i mjesečno ostvarujem i do 5000 kn profita s prosječnim ulogom od 350 kn. Ako je netko zainteresiran neka posjeti moj blog na kojem je i mail: M A N E K E N 1 X 2 @ G M A I L . C O M Nije lako, ali ako uvedete strogu disciplinu u svoju glavu što se tiče klađenje vidjet ćete značajvan pomak (naravno ako imate nešto u glavi). Pozdrav i sretno! PvAROVI SU NA BLOGU SA SKENIRANIM LISTIĆIMA!

MI
Mikeš09
18:35 27.10.2011.

Futsal je sr**e od nogometa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije