Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savršeni reprezentativni rujan

Kustić: Ovo pokazuje da se kontinuirano odlično radi s mladim generacijama

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija
Luka Stanzl/PIXSELL
28.09.2022.
u 12:12

Prvi susret u Puli završio je pobjedom Hrvatske 2:1, a Danci su na isti način uzvratili u Vejleu gdje je takav rezultat bio nakon 120 minuta. Odluka je pala u udarcima s bijele točke gdje su uspješniji bili mladi hrvatski nogometaši.

Plasman mlade reprezentacije na Europsko prvenstvo zaokružio je savršeni rujan za naš nogomet, izjavio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić nakon uspješnog kraja drame u danskom Vejleu.

Naime, Hrvatska U21 izborila je Euro nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca protiv Danske. Prvi susret u Puli završio je pobjedom Hrvatske 2:1, a Danci su na isti način uzvratili u Vejleu gdje je takav rezultat bio nakon 120 minuta. Odluka je pala u udarcima s bijele točke gdje su uspješniji bili mladi hrvatski nogometaši.

- Od srca čestitam izborniku Bišćanu, njegovom stožeru te reprezentativcima na sjajnom uspjehu koji je izboren u dramatičnoj završnici protiv izvrsne reprezentacije Danske. Naši mladići pokazali su pobjednički karakter, uz kvalitetu koju nedvojbeno posjeduju. Iznimno nas raduje ovaj rezultat, posebno jer se radi o trećem izborenom Euru zaredom, što svjedoči o kontinuitetu dobrog rada s mladim igračima, čime se s razlogom možemo ponositi. Ovakvi nastupi i rezultati daju nam puno razloga za vjeru da hrvatski nogomet osim blistave sadašnjosti čeka i vedra budućnost - izjavio je predsjednik HNS-a Kustić.

>> Pogledajte i video: Branko Strupar za Večernji: Rezultat je odličan, ali treba ostati na zemlji prije SP-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije