Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK POBJEDE

Kruno Simon oduševljen atmosferom: Treba nam više terena kao što je Beograd

Kruno Simon
lokobasket.com
01.02.2014.
u 09:49

- Atmosfera u Beogradu je super, uvijek je gušt igrati pred ovakvim navijačima. Volio bih da u Europi ima više terena kao što je Beograd - rekao je Simon koji je prokomentirao utakmicu.

Kruno Simon imao je odličnu večer sinoć u Beogradu. Njegov Lokomotiv je u Euroligi svladao Partizan s 87:81, a hrvatski reprezentativac je ubacio 18 koševa i ostao oduševljen atmosferom.

- Atmosfera u Beogradu je super, uvijek je gušt igrati pred ovakvim navijačima. Volio bih da u Europi ima više terena kao što je Beograd - rekao je Simon koji je prokomentirao utakmicu.

- Znali smo da Partizan ima puno problema s ozljedama. Borili su se i dali sve od sebe, ali mislim da se zasluženo s bodovima vraćamo u Krasnodar.

>> Velika pobjeda Cedevita na vrućem terenu u Turskoj

Komentara 2

ČA
čaratan
12:45 01.02.2014.

E Kruno Kruno,pa to su oni isti koji pale hrvatske zastave u toj istoj dvorani kad igraju protiv Cibone,Zadra,Splita.To su oni isti koji su na EP u srbiji pokazali svoje pravo "sportsko" lice i navijanje.Pitaj kolege iz reprezentacije kako su se osjećali u Areni pri tako "krasnoj" atmosferi linča i mržnje,kad su u Beogradu pokradeni od sudaca Jasekivičiusa i talijanskog mafijaša Lamonice,jer Hrvati nisu smjeli proči u polufinale.Slijep pokraj očiju,e Kruno Kruno.Ko zaboravlja brzo,njemu se stvari ponavljaju...Pametnome dosta.

RO
robyt
18:23 03.02.2014.

Ovdje je Kruno pričao o atmosferi u euroligi ,i to je točno ove sezone tamo je najžešća atmosfera ,htjeli to mi priznati ili ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije