Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka na Maksimiru
Povratak na članak

Jurčić: Dinamo radi europski, a većina cvili

Lako za domaće rekorde, neusporedivo je važnije kako će Dinamo izgledati u Europi, kaže Kruno Jurčić

Komentari 6

RO
RotoRoman
15:51 29.05.2015.

nije baš pametno povezivati rekorde s niskim strastima..... to je vrlo smiješno i tupavo reći, zar ne, Kruno?

VL
MA
Mars...+
16:10 29.05.2015.

I onda je jasno zašto se uspijevaju rušiti takvi rekordi. Do kojih baš ne držim previše, to je zadovoljavanje nekakvih niskih strasti.>>>> Pa jesi li ti normalan! Po tome ispada da Real ,Barcelona i Bayern imaju najnize strasti. Daj odskakuci.

VL
DI
dinamojavolim1
16:35 29.05.2015.

jednu pametnu stvar je reko:htjeli smo kapitalizam i dobili smo ga nazalost vise nikad nece biti profesionalnog nogometa gdje igraju domaci decki u klubovima gdje su poceli igrati nogomet,to moramo prihvatit ili biti amateri nasa liga nije primamljiva sponzorima i jedini nacin da klubovi obstanu je prodaja igraca ako netko ima bolje rijesenje volio bi ga cuti...

VL
MO
mojazemlja
15:35 29.05.2015.

Uz naručenu pivu dobiješ ulaznicu za derbi(Dinamo-Rijeka),koja bi u norm.uvjetima bila cca 100 kn.Sve govori o HNL-u

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.