Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON GOLIJADE NA POLJUDU

Krovinović: 'Napravili smo velike stvari, a možemo još veće. Sve je u bod, pritisak je velik'

Split: Slavlje igrača Hajduka nakon pobjede protiv Dinama
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
28.02.2024.
u 08:38

"Nema skrivanja, nema laganja, imali smo loš ulazak u prvo poluvrijeme, pogotovo do 20. minute. Varaždin je imao jako dobre prilike, nisu ih iskoristili, ali to je tako u nogometu, kad ne zabiješ, kasnije primiš gol", rekao je strijelac drugoga pogotka, Filip Krovinović

Hajduk je u četvrtfinalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa s golemih 5:0 svladao Varaždin i otišao u polufinale natjecanja. Pred svojom je publikom uvjerljivo pokazao nadmoć nad Varaždincima koji su ih toliko namučili na gostovanju prošle subote  Među strijelce su se upisali Ismael Diallo, Filip Krovinović, Laszlo Kleinheisler, Josip Elez i Marko Livaja.

Krovinović je zabio na samome kraju prvoga poluvremena, u trećoj minuti sudačke nadoknade. Gol je postigao nakon izboreno slobodnog udarca, zapucao je s 20-ak metara. Lopta je prešla preko živog zida te pogodila mrežu Varaždinaca. Krovinović je poslije podijelio svoje misli o utakmici:

GALERIJA Hajduk ispustio bodove u Varaždinu! (1:1) VAR poništio gol Livaje i pokvario planove bijelih

Split: Slavlje igrača Hajduka nakon pobjede protiv Dinama
1/26

"Nema skrivanja, nema laganja, imali smo loš ulazak u prvo poluvrijeme, pogotovo do 20. minute. Varaždin je imao jako dobre prilike, nisu ih iskoristili, ali to je tako u nogometu, kad ne zabiješ, kasnije primiš gol. Htio bih pohvaliti našu momčad, bez obzira na taj lošiji ulazak u utakmicu, zabili smo za 1:0, zatim smo u pravo vrijeme postigli drugi pogodak. Zaslužena pobjeda, sada treba samo tako nastaviti", kazao je Krovinović.

VEZANI ČLANCI:

"Ne bih rekao da smo otpustili kočnice. Loš ulazak, Varaždin je dobra ekipa. Mi smo nešto pokušavali u prvom dijelu, ali oni su imali prilike. To je tako u nogometu. Na kraju se piše samo rezultat i prolazak dalje. Pritisak je uvijek velik, ali mi smo toga svjesni. Zato smo došli da se upišemo u povijest. Već jesmo, želimo još više. Na tome radimo, živimo za to", dodao je igrač Hajduka.

"Znamo da će u subotu (na Poljud dolazi Istra) biti još veći pritisak jer je prvenstvena utakmica, ali idemo na tri boda. Poštujemo, ali moramo gledati samo sebe. Ova momčad je napravila velike stvari, mislim da može još veće. Sve je otvoreno, sve je bod, ima još 12 utakmica. Bit će tu još gubljenja bodova. Treba biti miran i dati sve od sebe", dovršio je Krovinović.

VIDEO Sramotno ponašanje Armade: Brutalno su vrijeđali kapetana Dinama i gađali stolcem njegovu obitelj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije