Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUARDIOLI NE TREBA

Krkić prelazi u Romu za deset milijuna eura

\'Barcelona\'s Bojan Krkic celebrates a goal against Recreativo Huelva during their Spanish first division soccer match at Camp Nou Stadium in Barcelona, November 24, 2007. REUTERS/Albert Gea (SPAIN)\
Reuters
22.06.2011.
u 12:26

Krkića je u Romu doveo Luis Enrique, donedavni trener Barcine B momčadi.

Bojan Krkić od sljedeće sezone trebao bi umjesto Barceloninog nositi dres Rome, pišu španjolski mediji.

20godišnji napadač navodno je već sve dogovorio s talijanskim klubom, a odšteta se procjenjuje, piše Marca, na deset milijuna eura. Cijeli posao je sredio Luis Enrique, novi trener Rome koji je donedavno vodio katalonsku B momčad, a obećao sa sobom dovesti neke igrače.

Mladi napadač prošle je sezone za Guardiolinu momčad nastupio 27 puta, uglavnom ulazeći s klupe, a upisao je šest pogodaka i sedam asistencija.

Krkić trenutno nastupa za U21 reprezentaciju Španjolske na Euru u Danskoj pa se realizacija transfera očekuje sljedeći tjedan.

Komentara 2

PO
Posavina09
20:41 22.06.2011.

Krkic vrijedi 10 milja..VIC dana

MG
mgodek2
21:00 22.06.2011.

U odnosu na neke druge vrijedi mnogo više. I to će se brzo dokazati - zapamtite, molim vas. Krkić je bio najbolji strijelac u čuvenoj Barcinoj školi La Masia, čak i ispred samog Messija. Nevjerovatno ali istinito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije