Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bura na Otoku

Kriza u Manchesteru: Jose Mourinho danas posljednji put vodi United?

Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
06.10.2018.
u 08:55

Kriza je dosegnula vrhunac i zadnji je trenutak da se nešto učini, United treba novog menadžera, javlja izvor blizak klubu

Portugalski trener Jose Mourinho izgubio je povjerenje vodstva Manchester United te će ovog vikenda vjerojatno posljednji put voditi crvene vragove u premijerligaškom dvoboju protiv Newcastlea, pišu engleski mediji.

Voda je došla do grla čelnicima kluba jer ovo je najgori Unitedov start u sezonu posljednjih 29 godina. Kriza je dosegnula vrhunac i zadnji je trenutak da se nešto učini, United treba novog menadžera, javlja izvor blizak klubu.

Jose Mourinho
1/5

'Došli smo do točke nakon koje nema dalje. Otkaz je spreman kako god završila utakmica s Newcastleom. Posvađao se sa svima oko sebe i Edu Woodwardu je to dojadilo', rekao je neimenovani izvor iz Uniteda za Mirror.

Izgleda da Jose Mourinho broji posljednje sate na Old Traffordu bez obzira na ishod subotnjeg dvoboja 8. kola Premijer lige Manchester United - Newcastle.

>> Pogledajte i video: Vlašićev preporod u Moskvi

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar southman
southman
09:55 06.10.2018.

Evo uzmite mene. Gori neću biti !

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
11:59 06.10.2018.

di je kljuno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije