Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK

Kriza trese Krim, igračice dva mjeseca bez plaće: Penezić u Vardar

Andrea Penezić
Foto: Saša Despot/Žurnal24/PIXSELL
30.01.2014.
u 08:00

S Andreom u Vardar dolazi slovenska reprezentativka Barbara Lazović koja ove sezone također igra za Krim, a prije je igrala za Zaječar.

Andrea Penezić (28), hrvatska rukometna reprezentativka, sljedeće će godine Ljubljanu zamijeniti Skopljem. Iz Krima odlazi u Vardar koji sljedeće sezone želi osvojiti Kup prvakinja. U Vardaru već igraju najbolja svjetska rukometašica u 2013. godini Andrea Lekić, najbolje lijevo krilo Crne Gore Jelena Radičević, hrvatska reprezentativka Maja Zebić, Francuskinje Dembele, Pineau i Leyaud, Ruskinja Suslina...

S Andreom u Vardar dolazi slovenska reprezentativka Barbara Lazović koja ove sezone također igra za Krim, a prije je igrala za Zaječar.

Zanimljivo je da u Krimu nisu potvrdili ovu informaciju, ali nisu ni demantirali. Nije tajna da je ljubljanski klub u teškoj financijskoj situaciji, da igračicama kasne plaća dva mjeseca. Klub su već ove zime napustile Neli Irman, Linnea Torstensson, Carmen Martin i Patricia Vizitiu.

Odlazak Andree i Barbare u Vardar ubrzao je Uroš Bregar koji je u prvom dijelu sezone bio član stručnog stožera Krima, a od ove godine postao je pomoćni trener Indire Kastratović u skopskom Vardaru. No izgleda da najnoviji odlasci Andree i Barbare neće biti i jedini u Krimu. Anđela Bulatović navodno se vraća u Budućnost, na izlaznim je vratima i Katarina Krpež, dok hrvatska reprezentativna vratarka Jelena Grubišić čeka da se prvo oporavi, a potom će krenuti u potragu za novim klubom.

– Ono što mogu obećati jest da će svi zaostaci biti isplaćeni u cent. Što se tiče sljedeće sezone, proračun kluba smanjit će se za 30 do 35 posto. Financijama se nećemo moći nadmetati s Gyorom, Vardarom ili Budućnosti, ali imat ćemo solidan sastav – rekao je sportski direktor Krima Goran Dujić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije