Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA STATISTIKA

Kriza Dinama na domaćem terenu: Maksimir je postao (pre)lako osvojiva tvrđava

CRO, UEFA EL, Dinamo Zagreb vs West Ham United
EXPA/PIXSELL
17.09.2021.
u 14:59

Da Europa nije izolirani primjer govori i domaće prvenstvo jer sve utakmice na kojima nije uspio pobijediti dogodile su se na Maksimiru. U pitanju je domaći poraz od Slaven Belupa (0-2), kao i remi protiv Rijeke (3-3)

Dinamo nije na pozitivan način otvorio natjecanje po skupinama u Europskoj ligi. Ostao je bez ičega u nadmetanju protiv West Hama (0-2).

No, ove sezone nisu čudni lošiji Dinamovi rezultati na maksimirskom stadionu gdje je, gledamo li kvalifikacije za Ligu prvaka kada je igrao protiv sebi ravnih ili slabijih suparnika, ostvario statistiku od dvije pobjede i dva remija. Pobijedio je islandski Valur (3-2) i ciparsku Omoniju (2-0), dok je remizirao protiv varšavske Legije (1-1) i potom protiv moldavskog Šerifa (0-0).

Na ovu ne odveć impresivnu domaću statistiku nadovezao se poraz od West Hama.

U gostima je, ipak, ostvario tri pobjede (Valur, Omonia, Legia), ali i onaj kobni poraz od Šerifa (0-3) koji ga je odvojio ove sezone od Lige prvaka.

Da Europa nije izolirani primjer govori i domaće prvenstvo jer sve utakmice na kojima nije uspio pobijediti dogodile su se na Maksimiru. U pitanju je domaći poraz od Slaven Belupa (0-2), kao i remi protiv Rijeke (3-3).

U gostima, u prvenstvu, Dinamo do sada ima dvije pobjede bez primljenog pogotka (6-0).

Ukupno ove sezone Dinamo na svom stadionu (prvenstvo i Europa) ima pet pobjeda, tri remija i dva poraza.

>> Navijači Dinama

Ključne riječi

Komentara 16

VP
VOX POPULI
15:19 17.09.2021.

a svi ti porazi zaredali su nakon dolaska očajnog trenera krznara na klupu dinama?!! kako to, kako to? vidi li tko vezu????

FR
freeshooter
15:57 17.09.2021.

Unazad par godina, uspijevamo zadržati okosnicu ekipe, to je konačno i donosilo velike rezultate i u europi, tako je trebalo biti i ovu sezonu, no nismo uspjeli zadržati glavnu kariku tih uspjeha, Zokija, trener koji zna i koji čini razliku, i kod kojeg isti igrači igraju na jednom drugom, višem nivou...

IS
istina00
15:24 17.09.2021.

tako je to kad na klupi nemaš majstora nego lošeg šegrta koji se uči zanatu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije