Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDAN PROPUST

Pogledajte još jednu veliku grešku Dinama... Dogodila se prije početka utakmice!

Zagreb: Dinamo i West Ham susreli se u 1. kolu Europske lige
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
16.09.2021.
u 22:47

Tako se dogodilo i na Europskom prvenstvu, kad je hrvatska zastava bila krivo otisnuta i zbog tog bijelog polja nastalo je podosta neugodnosti.

Greške se događaju, vidjeli smo čak dvije koje su Dinamo koštale pogodaka protiv West Hama, no plavi su imali još jednu. Nije se odrazila na rezultat no na imidž kluba malo jest...

Naime, netko u klubu nije provjerio zastavice koje se daruju prije susreta između dva kapetana, u ovom slučaju Arijana Ademija i Declana Ricea, jer na njima su bile otisnute krive informacije.

Foto: Instagram

Konkretnije, piše da Dinamo igra u skupini Lige prvaka, a ne Europske lige. Možda se to ne čini kao veliki gaf, ali netko naručuje i plaća te zastavice pa je problematično što uspije proći kroz toliko ruku i nitko ne vidi grešku.

Tako se dogodilo i na Europskom prvenstvu, kad je hrvatska zastava bila krivo otisnuta i zbog tog bijelog polja nastalo je podosta neugodnosti.

>>> Navijači Dinama nakon utakmice progovorili za Večernji TV

Ključne riječi

Komentara 5

KU
Kultura
07:26 17.09.2021.

Kako vanju muci prvo bijelo polje na grbu. Vanja mi smo ponosni na prvo bijelo polje. 8 na crkvi svetog Marka ti je onda pogresno "otisnuto" prvo bijelo polje.

CG
crna.guja10
23:29 16.09.2021.

Kaj Večernji nema nekog novinara!!?? Na utakmicu su poslali , da nešto napiše,nekog tko još uvijek nije to......I onda još pošalju takovog kome je Dinamo noćna mora......

DU
Deleted user
08:41 17.09.2021.

Zašto se uopće dozvoljava da o bilo kojem hrvatskom klubu, izvještava zlonamjerni srbin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije