Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE REBIĆ

Kritizirani vatreni proživljava pravu noćnu moru u Turskoj. Doživio je najbolniji udarac do sada

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Engleska - Hrvatska
Luka Stanzl/PIXSELL
31.01.2024.
u 09:52

Trener Fernando Santos je razočaran angažmanom bivšeg vatrenog, izgubio je strpljenje s njim pa ga je prema pisanju talijanskih medija ponudio Salernitanu, posljednjeplasiranoj momčadi Serie A.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac i sadašnji član turskog velikana Bešiktaša Ante Rebić prolazi kroz teške trenutke u uglednom klubu. Iako je Rebić u Bešiktaš stigao prošloga ljeta iz Milana kao velika zvijezda, pao je u drugi plan i odlazak iz Turske je neizbježna opcija.

GALERIJA Rebić je otpisan iz Bešiktaša

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Engleska - Hrvatska
1/17

Trener Fernando Santos je razočaran angažmanom bivšeg vatrenog, izgubio je strpljenje s njim pa ga je prema pisanju talijanskih medija ponudio Salernitanu, posljednjeplasiranoj momčadi Serie A. Međutim, ponuda je odbijena jer Rebić ima preveliku plaću, a ne pokazuje previše na terenu. 

- Bešiktaš će raskinuti ugovor s Rebićem, koji je uz velika očekivanja došao iz Milana na početku sezone. Santos ga je otpisao zbog nedostatka volje na treningu - pišu turski mediji. 

VEZANI ČLANCI:

Rebić je u karijeri nastupao za RNK Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Veronu, Eintracht Frankfurt i Milan. S Eintrachtom je pod palicom hrvatskog stručnjaka Nike Kovača osvojio njemački kup 2018., dok je s Milanom 2022. bio prvak Serie A.

Komentara 4

NE
Nemanadimak
13:31 31.01.2024.

Ma otidji doma u Imotski se odmoriti lipo i nakon toga u Bundesligu u neki klub i to ti je to. Sta ces u toj Turskoj.

NE
Nemanadimak
10:37 31.01.2024.

Dobar igrac i vjeojatno je do trenera problem. Najbolje bi mu bilo vratiti se u Bundesligu pa makar i u neku slabiju momcad jel tamo se ipak igra nogomet koji mu vise pase. Sretno Reba i glavu gore "Argentinci ce da te pamte".

Avatar Castro
Castro
11:26 31.01.2024.

Ante, vrime je. Vrati se, bices blize Rebica Strani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije