Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI GOL ZA BEŠIKTAŠ

VIDEO Kontroverzni vatreni zabio nakon više od godinu dana. Može li se podići iz pepela?

Serie A - AC Milan v Udinese
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/5
17.01.2024.
u 10:27

Ante Rebić s Bešiktašem ima ugovor do ljeta 2025. godine. Turski mediji pisali su kako je otpisan nakon svađe s trenerom, ali sada je klupu preuzeo Fernando Santos

Turski velikan Bešiktaš je u šesnaestini finala tamošnjeg Kupa pobijedio Eyüpspor s 4:0. Domaćini su poveli već u 16. minuti, a dvaput je zabio Cenk Tosun u 36. i 67. minuti. Konačan rezultat postavio je bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić u 87. minuti.

To je bio Rebićev prvi pogodak na službenoj utakmici za Bešiktaš otkako je ovoga ljeta ostvario transfer iz Milana. Štoviše, bio je to njegov prvi pogodak još od listopada 2022. kada je zabio u pobjedi Milana nad Empolijem (3:1).

GALERIJA Dinamo i Hajduk bez pogodaka na Maksimiru! VAR poništio gol Dinama

Serie A - AC Milan v Udinese
1/50

Protivnički igrači izgubili su loptu u svojoj polovici, a Tayfur Bingol se s njom ušao u kazneni prostor i pronašao u sredini pronašao Rebića koji ju je spremio u mrežu. Snimku pogotka možete pogledati OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Rebićev ugovor s turskim klubom vrijedi do ljeta 2025. godine. Turski mediji pisali su kako je otpisan nakon svađe s trenerom, ali sada je klupu preuzeo Fernando Santos. Rebić je za Bešiktaš nastupio 18 puta i upisao pet asistencija uz jedan pogodak.

Rebić je u karijeri nastupao u nekoliko velikih klubova među kojima se ističu Fiorentina, Milan, RB Leipzig i Eintracht Frankfurt. Njegova se trenutna vrijednost procjenjuje na 4.2 milijuna eura, a najveću je cijenu (40 milijuna eura) dosegao u ljetu 2019. godine.

VIDEO Jose Mourinho dobio otkaz u Romi: 'Vjerujemo da je ova promjena najbolji potez za klub'

Komentara 2

T2
Tomo_20
11:08 17.01.2024.

Sramota da jednom igracu kao on treba godinu dana da zabije gol!!!!

Avatar Pak
Pak
11:14 17.01.2024.

Podig'o me iz pepela i malo mi sreće dao, pa me onda bez milosti u pepeo zakopao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije