Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakon se mora provoditi
Povratak na članak

Kristić u ime Mosta: Neka odmah krenu sportske inspekcije!

Bio Zakon o sportu manjkav ili nedorečen, on se, kao i svaki drugi zakon, mora provoditi. Ne mogu pojedini nacionalni sportski savezi tvrditi da se on na njih ne odnosi. Nadamo se da će hrvatski sport krenuti putem ozdravljenja, da će se prilikom kadroviranja poštovati načelo stručnosti te da će se otvoriti dijalog sa svima pa i s navijačima – kazao je Kristić

Komentari 4

ZO
zoom
13:43 09.11.2016.

neka zakon napiše struka, a ne torcida pa će zakon biti podržan od svih!!!!!!!

VL
SE
senior
12:12 09.11.2016.

dozvolite da Hajduk pono prekrije prsa sa crvenom petokrakom pa da ga politika preko SDP-ea i MOSTA-a i dlje gura kada već neznaju igrati nogomet. Hajduk bez politike je mali beznačajan lokalni klub.

VL
Avatar x-y
x-y
12:20 09.11.2016.

ako itko moze i hoce da proceslja, pomete i pocisti hrvatski sport a prije svega mislim na nogomet i kriminal.. , onda je to svakako Most. Samo polako hohst...., doci cete i vi na red. Mnogi jaci od vas su isto polako pali, vi ste najmanji problem. Oslobodit ce Bozo i nas nogomet,cjelokupni sport, vratiti ga gdje i pripada, narodu i navijacima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.