Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAND SLAM TURNIR

Kreće Wimbledon: Svi hrvatski predstavnici na terenu već u ponedjeljak

Petra Martić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.07.2023.
u 07:30

Već prema tradiciji, prvi meč na središnjem wimbledonskom terenu odigrat će branitelj prošlogodišnjeg naslova, Novak Đoković, koji za suparnika u prvom kolu ima Argentinca Pedra Cachina

Svi hrvatski predstavnici u pojedinačnoj konkurenciji na Wimbledonu, trećem teniskom Grand Slam turniru u sezoni, bit će u akciji već u ponedjeljak. Prva će na terenu biti Petra Martić čiji će meč protiv 18-godišnje Čehinje Linde Fruhvirtove započeti u 12 sati (po srednjoeuropskom vremenu) na terenu 16.

U drugom meču nakon 12 sati, na terenu 5, Borna Gojo će igrati protiv njemačkog kvalifikanta Maximiliana Marterera. Donna Vekić i Borna Ćorić će na mastup čekati do posljednjeg, četvrtog meča programa na terenima 12 i 14. Osječanka koja je prije tri dana proslavila 27. rođendan će igrati protiv Kineskinje Zhang Shuai, dok Ćorića čeka dvoboj s Argentincem Guidom Pellom.

Već prema tradiciji, prvi meč na središnjem wimbledonskom terenu odigrat će branitelj prošlogodišnjeg naslova, Novak Đoković, koji za suparnika u prvom kolu ima Argentinca Pedra Cachina.

VEZANI ČLANCI:

Program na tom terenu će započeti u 14.30 sati po srednjoeuropskom vremenu. Nakon njih će Venus Williams po 24. put zaigrati u All England Clubu, a suparnica joj je Ukrajinka Elina Svitolina. Program će zaključiti Talijan Jannik Sinner i Argentinac Juan Manuel Cerundolo.

U utorak će program na središnjem terenu otvoriti braniteljica naslova, Kazahstanka Jelena Ribakina, čija je suparnica u prvom kolu Amerikanka Shelby Rogers.

VIDEO Antonija Zec: Između nastupa za Hrvatsku i operacije izabrala sam Europske igre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije