Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S pravom razočaran

Kramarić jedini skupio hrabrost i javno sasuo svom treneru što ga ide

Andrej Kramarić i Julian Nagelsmann
Foto: DPA/Pixsell
1/4
06.05.2019.
u 10:12

Hrvatski napadač progovorio je nakon 2:2 remija u Mönchengladbachu, rezultata zbog kojeg Hoffenheim najvjerojatnije neće vidjeti Ligu prvaka

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić obrušio se na vlastitoga trenera Juliana Nagelsmanna nakon što je Hoffenheim u subotu odigrao 2:2 na gostovanju kod Borussije iz Mönchengladbacha.

Hoffenheim je u tom izrazito važnom susretu dvaput vodio, pa naposljetku osvojio samo bod zbog čega se doveo u situaciju da mora drhtati na osmoj poziciji dva kola prije kraja prvenstva. 

Naime, s osmog se mjesta ne može čak niti u Europsku ligu, a sve govori i da je Hoffenheim tim remijem propustio posljednji vlak prema Ligi prvaka.

Istina, četvrtoplasirani Eintracht još uvijek je udaljen samo tri boda, međutim eventualnom posrnuću frankfurtskoga kluba se nadaju i petoplasirani Bayer, šestoplasirana Borussia M. i sedmoplasirani Wolfsburg.

- To jednostavno ne ide. Previše mijenjamo sistem tijekom utakmica. Volim Juliana, ali ne znam je li svjestan što nam čine te njegove taktičke izmjene. Ponekad je potrebno nekoliko minuta da se igrači prilagode, a ponekad i od buke na stadionu ne čuju što su njihove nove zadaće. Tako gubimo prednost i tijek utakmice se počinje mijenjati - izjavio je trenutačno prvi stijelac Hoffenheima, očito bijesan što se njegova momčad uz 'prosuta' dva boda dovela u opisanu situaciju na ljestvici.

- Razočaran sam. Ako ćemo iskreno, često zbog Nagelsmannovih akrobacija nemam pojma na kojoj poziciji igram. Ne kažem da su trenerove nagle taktičke promjene jedini problem s kojim se Hoffenheim suočava, ali prečesto smo se zbog toga gubili - naglasio je Kramarić.

Nagelsmann s Kramarićem nije htio javno polemizirati, ali zanimljivo je na kraju dodati i zašto možda za time nije imao želje i potrebe. Naime, ako će već Kramarića i njegove suigrače Liga prvaka sljedeće sezone najvjerojatnije zaobići, ne znači da će i Nagelsmanna. Ne zaboravite da je on još u lipnju 2018. godine dogovorio da će ovoga ljeta preuzeti upravo - Leipzig!

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski reprezentativci

 

Komentara 7

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
12:06 06.05.2019.

Kramaric se od pionira u Dinamu I svih klubova gdje je igrao prepire s trenerima.

JU
juma
12:59 06.05.2019.

Andrej bi prvo trebao poci od sebe. U dvije posljednje utakmice promasio je jedanaesterac i tri puta potpuno prazan gol. Vjerujem kako je ova izjava posljedica frustriranosti vlastitim ucinkom. Istina, ne igra u vrhu napada nego vise u veznom redu, pa se puno trosi u igri i onda pred golom nedostaje koncentracija.

DM
drazen.muhvic
11:51 06.05.2019.

Pa taj Nagelsmann ništa ne kuži!!! Jel on ne zna s kim ima posla? Većini nogometaša ako nacrtaš ovcu i kažeš im da je to krava, oni se toga drže. I nemoj im slučajno kasnije reći da je to ovca - srušiti ćeš im njihov svijet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije