Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preporod u 36. godini
Povratak na članak

Krajane, uzmi Ivu Karlovića za Srbiju!

U 17 gemova pri Ivinu servisu Đoković nije došao do prilike za break. To je kvaliteta!

Komentari 13

KR
krass
16:14 10.01.2015.

Neka pobedi bolji,dobro ste nam dosli u Srbiju.

VL
SP
Spezispezi
16:50 10.01.2015.

Za repku trebaju igrati oni koji ju vole i uzivaju igrati za nju, pa makar izgubili. Kad je Karlovic odigrao dobro u repki?! Da isto igra za sebe kao za repku bio bi danas na 3000. poziciji na ATPu.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:48 10.01.2015.

Ne moze, za hrvatsku tenisku repku samo mogu igrati drzavljani Monaka, Ivo nema monasko drzavljanstvo.

VL
HB
HBPM33
20:49 10.01.2015.

Biće na šljaci. Ivo budi kod kuće

VL
SN
sa-nja
15:27 10.01.2015.

Da ne povjerujes, kako apetiti porastu nakon jedne pobjede dr. Ive koji je inace veliki prijatelj sa Novakom a i trenira ga Srbin. Novaku je cilj Australija, dosao je u Dohu zbog ogromnog novcanog bonusa koji je dobio...i to je to. Reci da trojca hrvatskih tenisaca mogu da se nose sa Djokovicem je tolika glupost da je to prosto nevjerovatno. Ko se to moze nositi sa Novakom? Mozda Marin Cilic, medjusobni skor je 14:O za Novaka. Karlovic ili Dodik? Daj nemojte biti smijesni, u mecu u kojem je Novaku stalo do pobjede sanse su im 0. Ili mozda racunate da ce mali Borna pobjediti Djokovica u Srbiji..hahaha..

VL
MI
mismis
15:58 10.01.2015.

o dragi boze kaj sve necu citat ovih dana. karlovic koji ak ga ne ide servis nemre nis jer je trom ko ne znam kaj? cilic kojem se sve poklopilo na us openu, a vidjeli smo igru na mastersu odmah nakon tog us opena. dodig vjeciti talent a nis osim parova itditd. treba bit posten i realan pa priznat da mi nemamo nikakvu reprezentaciju u ovom trenutku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.