Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUTTOSPORT:

Kovačić nezadovoljan minutažom u Interu!?

Mateo Kovačić
08.11.2013.
u 17:14

- Problem je taj što je momak stigao u siječnju i postao je centar pažnje u novom Interu, dok mu Mazzarri nije uspio pronaći pravu poziciju - pišu Talijani te ističu kako bi Kovačić mogao izgubiti ključnu godinu razvoja koja će kulminirati Svjetskim prvenstvom.

Mateo Kovačić ove je sezone igrao u 10 utakmica za Inter u Seriji A, međutim u posljednjoj protiv Udinesea trener Walter Mazzari ga je ostavio na klupi. Torinski dnevnik Tuttosport piše kako je hrvatski veznjak nezadovoljan minutažom.

- Problem je taj što je momak stigao u siječnju i postao je centar pažnje u novom Interu, dok mu Mazzarri nije uspio pronaći pravu poziciju - pišu Talijani te ističu kako bi Kovačić mogao izgubiti ključnu godinu razvoja koja će kulminirati Svjetskim prvenstvom.

Iako je nezadovoljan minutažom Kovačić vjerojatno neće zatražiti transfer iz Intera, zaključuju novinari Tuttosporta.

>> Inter svladao Udinese, Kelava i Kovačić nisu igrali

Ključne riječi

Komentara 2

TU
turko
18:09 08.11.2013.

previše se pisalo o kovačiću prije sezone samo hvalospjevi,nije bilo dana da niste o njemu pisali kao da je mesi,a nije bio ni nastandardniji ni u dinamu

NE
NebitanTJ
18:54 08.11.2013.

Nesumnjivo jedan od najvećih talenata. Rekao bih čak i po njegovim vještinama gotov igrač, ali nije. Tamo gdje može enormno napredovati je taktika i gdje će te ostale vještine još više doći do izražaja i napredovati. Ako je tko pratio Dinamo detaljno, mogao je primijetiti da ni tu nije imao dobrog trenera i da je otežavao Dinamovu igru prema naprijed. Svaku loptu koju bi primio na centru, on je, nakon okreta, vraćao obrani i približavao igru vrataru, a ne suparničkom golu. Tu je ležao i ključ djelomično dinamove neefikasnosti jer ga se dosta forsiralo. Ako se tko sjeća Magath je kažnjavao novčano igrače koji bi loptu vratili unatrag. Ono što sam vidio je da se u Interu počeo više prema naprijed kretati, ali da je još uvijek bio dosta rezerviran. Dobro je sada pitanje što ovaj Mazzari izvodi s njime. Ovakvom Interu koji se ne bori za titulu treba jedan Kovačić koji bi trebao zagospodariti prvo veznom linijom, onda čitavom momčadi pa i Serie A. Ali ovaj očito pokazuje svoju ispodprosječnu trenersku vještinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije