Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Kovač: Moram sjesti sa stožerom i poduzeti neke korake!

Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.10.2018.
u 09:18

- Definitivno nismo igrali dobro! Nakon prvih 15 minuta nismo osvajali dovoljno duela, krivo smo dodavali i kao posljedica toga - izgubili smo samopouzdanje.

Bayern je i u trećoj utakmici zaredom ostao bez punog plijena. Nakon Augsburga i Herthe, Ajax je također 'uzeo mjeru' momčadi Nike Kovača. I to u pravom smislu te riječi. Nizozemci su bili bolji i trebali su pobijediti na Allianz Areni. I konačnih 1:1 izgleda nepravedno prema njima jer su bili hrabri i nisu kalkulirali s bodom, piše Goal.

- Definitivno nismo igrali dobro! Nakon prvih 15 minuta nismo osvajali dovoljno duela, krivo smo dodavali i kao posljedica toga - izgubili smo samopouzdanje. Nitko nije očekivao da ćemo biti tri utakmice u nizu bez pobjede, ali to je nogomet. Kad se posklizneš, uvijek imaš šansu da se boriš i vratiš, a to ćemo mi i napraviti u subotu - ističe Bayernov trener Niko Kovač.

- Ovo je zanimljiva i ravnopravna skupina. Rekao sam u početku da smo favoriti, ali da svaka momčad može pobijediti. Sve je moguće, ali uvjeren sam da ćemo ući u nokaut fazu. Moram sjesti sa stožerom i proći posljednje utakmice kako bih analizirao zašto ne pobjeđujemo. Siguran sam da ćemo poduzeti prave korake da se vratimo na pravi put u sljedećim utakmicama - kaže hrvatski trener.

>> Pogledajte i kako je igrač zabio golčinu iz slobodnjaka, pa popio pivo koje je doletjelo

Thomas Müller odigrao je 450. utakmicu u dresu Bayerna (11. u povijesti kluba koji je to napravio), ali neće je pamtiti po dobrom.

- Bili smo jako odlučni, ali u ovom trenutku radimo dosta stvari krivo. Šef znaš što ne valja i radimo na tome zajedno da bismo ispravili - tvrdi Müller, a vratar i kapetan Neuer je rekao najveću istinu.

- Oni su došli ovdje igrati nogomet...

U redovima Ajaxa - žal za propuštenom prilikom da uzmu veliki skalp.

- Bayern je među najvećih klubovima na svijetu, ali kad pogledate samo ovu utakmicu i prilike koje smo imali, trebali smo pobijediti. Ponosan sam na igrače. Možemo biti sretni rezultatom i što smo na vrhu skupine. Kad pogledate kontekst utakmice, možemo biti zadovoljni bodom, ali odlazeći s terena, razmišljali smo da smo morali pobijediti. Mogli smo i trebali pobijediti! Osim samog početak, odigrali smo fantastično - kaže Ajaxov trener Erik ten Hag.

Ključne riječi

Komentara 9

MA
Majur
10:02 03.10.2018.

Bayer je istrošena ekipa...Ribery i Roben nisu u stanju 90 min i cijelu sezonu vrhunski odigrati(prema natrag pogotovo) kao prije...Sredina Ribery Martinez Thiago Roben Muller nije za velike stvari...Lewandovski nema volje,zamjene za njega nemaju...Dali su Niki bofl robu,umjesto da su 3-4 kapitalca kupili.

MZ
MZ10
09:33 03.10.2018.

Gnabry za Ribery,Sanchez za Martinez i James za Müller-a i eto ti eksplozivnosti koja Bayern-u nedostaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije