Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER WOLFSBURGA

Kovač komentirao debakl: Odigrali smo najgore poluvrijeme u cijeloj sezoni

Soccer 1st Bundesliga/ FC Schalke 04 - VFL Wolfsburg.
Foto: Elmar Kremser/SVEN SIMON/DPA
1/3
11.02.2023.
u 17:58

Hrvatski strateg u Bundesligi ušao je u negativan prvenstveni niz. Izgubio je tri utakmcie zaredom, da bi jučer izvukao bod protiv Schalkea, koji se nalazi na zadnjem mjestu ljestvice. Naravno, nije bio zadovoljan nastupima igrača.

U prvoj utakmici 20. kola njemačkog nogometnog prvenstva Schalke 04 Wolfsburg su jučer igrali 0-0. Momčad Nike Kovača je na gostovanju kod posljednjeg sastava lige imala kazneni udarac u otvaranju utakmice, ali ga Arnold u 9. minuti nije uspio realizirati. Na kraju Wolfsburg može biti zadovoljan i bodom jer su Schalkeu u drugom poluvremenu poništena dva pogotka zbog malog zaleđa.

Vukovi tako za pobjedu ne znaju već u četiri utakmice, a prije navedenog susreta izgubili su redom od Werdera, Uniona i Bayerna. Remi sa Schalkeom je ipak nekako najteže sjeo, s obzirom na to da je fenjeraš na terenu dominirao. Nastup svojih igrač prokomentirao je Kovač. 

- Ovo prvo poluvrijeme bilo je najgore što smo odigrali ove sezone. Bili smo uspavani i neoprezni, a mučio nas je nedostatak agresivnosti. Naravno, da je penal završio golom, tijek igre je vrlo lako mogao biti drukčiji. U drugom poluvremenu smo igrali nešto bolje, no i to je bilo daleko od odličnog. Nismo zaslužili ništa više od ovog boda - zaključio je Kovač.

Sedmi Wolfsburg sada ima 30 bodova, dok je Schalke i dalje posljednji sa 12. Na vrhu je Bayern sa 40 bodova, jedan manje ima drugi Union Berlin.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije