Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Kovačev Wolfsburg kiksao kod posljednje momčadi Bundeslige, nije mu pomogao ni jedanaesterac

VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart
Foto: Swen Pförtner/DPA
1/4
10.02.2023.
u 23:12

Na kraju Wolfsburg može biti zadovoljan i bodom jer su Schalkeu u drugom poluvremenu poništena dva pogotka zbog malog zaleđa.

U prvoj utakmici 20. kola njemačkog nogometnog prvenstva Schalke 04 i Wolfsburg su igrali 0-0. 

Momčad Nike Kovača je na gostovanju kod posljednjeg sastava lige imala kazneni udarac u otvaranju utakmice, ali ga Arnold u 9. minuti nije uspio realizirati. Na kraju Wolfsburg može biti zadovoljan i bodom jer su Schalkeu u drugom poluvremenu poništena dva pogotka zbog malog zaleđa.

Sedmi Wolfsburg sada ima 30 bodova, dok je Schalke i dalje posljednji sa 12.

Na vrhu je Bayern sa 40 bodova, jedan manje ima drugi Union Berlin.

Milan - Torino 1-0

Aktualni talijanski nogometni prvak Milan prekinuo je niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima svladavši u prvom susretu 22. kola Serie A Torino na svom terenu sa 1-0 (0-0).

Jedini gol na utakmici postigao je Giroud (62) udarcem glavom nakon ubačaja Hernandeza.

Ante Rebić je ostao na klupi Milana, dok je Nikola Vlašić igrao do 80. minute za Torino, koji vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

S ova tri boda Milan je skočio na treće mjesto ljestvice, ima 41 bod, dva manje od drugog Intera, a 15 manje od vodećeg Napolija, dok četvrtoj Romi bježi bod, a petom Laziju dva boda.

Torino je sedmi sa 30 bodova.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije